Asociația pentru Studiul Relațiilor Profesionale de Muncă, în parteneriat cu La Asociación Española de Salud y Seguridad Socia (AESSS) și Platforma ssm.ro, organizează în perioada 25 – 26 aprilie 2024, la Târgoviște, Conferința Internațională de Sănătate și Securitate în Muncă în Era Digitalizării (Health and Safety at work in the Era of Digitalization).
Evenimentul se va desfășura la Hotelul Nova Luxury din Târgoviște, iar cei care doresc să participe se pot înscrie trimițând un e-mail la adresa [email protected], până la data de 22 aprilie a.c. E-mailul trebuie să conțină numele și prenumele participantului, afilierea instituțională, adresa de e-mail și telefonul.
Programul evenimentului poate fi consultat mai jos în articol sau pe site-ul https://www.conferinte.ro/evenimente/international-ssm-targoviste-2024
Invitaților din România, Spania, Mexic, Albania, Germania și Italia li se va alătura și Bogdan Hossu, fondatorul și liderul CNS Cartel Afla, unul dintre cele mai mari sindicate din România. De asemenea, la Conferință va lua parte și Apostoiu Liviu, reprezentantul Cartel Alfa în Plenul Consiliul Economic și Social (CES), dar și membru în Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă din România.
De asemenea, printre cei care vor vorbi despre Sănătatea și Siguranța în Muncă în Era Digitală se numără și:
- Profesorul Claudia Ana Costea, specialistă în Dreptul Muncii, fost adjunct al Avocatului Poporului, fost Ministru al Muncii și fost secretar general adjunct în Ministerul Afacerilor Externe.
- Alexandru Țiclea, profesor universitar și avocat, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul juridic, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România, acesta primind numeroase premii academice pentru zecile de lucrări de specialitate publicate la nivel național și internațional.
- Septimiu Panaite Vasile, specialist în drept privat, în deosebi dreptul muncii și dreptul securității sociale, fost decan al Facultății de drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași și actual Conferențiar Universitar.
- Dănuț Cristian Țop, Profesor universitar în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia din Târgoviște, doctor în teoria generală a dreptului în cadrul Academiei Române, dar și membru al Baroului Dâmbovița
25 APRILIE 2024:
26 APRILIE 2024
Asociația pentru Studiul Relațiilor Profesionale de Muncă
ASRPM este o asociație non-guvernamentală nonprofit și independentă, constituită în anul 2016 și care, în prezent, numără 25 de membri. Printre principalele scopuri ale Asociației se numără aducerea în atenția publică, spre dezbatere, a principalelor aspecte ce vizează calitatea locului de muncă, dar și aspecte ce țin de ocuparea forței de muncă. De asemenea, Asociația reprezintă, în sens academic, o sursă de informare atât cu privire la starea actuală a sistemului de muncă, cât și cu privire la soluțiile de comunicare eficientă în muncă, negocieri, soluționare de litigii și așa mai departe. În scopul comunicării eficiente la scară mare, Asociația se ocupă de redactarea, editarea și publicare de materiale media de specialitate, dar organizează și conferințe, cursuri de pregătire și dezbateri publice, independent sau prin intermediul parteneriatelor naționale și internaționale.
ASRPM este reprezentantul României în cadrul The International Labour and Employment Relations Association (ILERA), cea mai mare Asociație la nivel mondial, înființată la Londra în 1966, care se ocupă de problemele relațiilor de muncă și de comunicare industrială. Asociația are reprezentanți în întreaga lume, inclusiv Statele Unite, Japonia, Canada sau Israel.
Pentru a fi la curent cu știrile din județ urmăriți știrile Gazeta Dâmboviței și pe WhatsApp
https://whatsapp.com/channel/0029VaA0mwD9Bb5wjpzNBo1D