Bela, cel care a coordonat atacul de la Titu, și fratele acestuia au fost reținuți!

Stan Petruț Leonard, zis Bela, a fost reținut de polițiști după câteva ore de căutări. Tânărul este acuzat că a a provocat scandalul de seara trecută, de la o terasă din oraș, în urma căruia patru persoane au ajuns la spital. Două au necesitat internare la un spital din capitală, din cauza plăgilor înjunghiate.

Bela este considerat capul răutăților, el fiind cel care a declanșat scandalul și a rănit mai mulți rivali. Poliția din Titu l-a mai reținut și pe fratele acestuia. Polițiștii îi audiază pe cei doi, după care,cel mai probabil, vor merge în fața procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Scandalul ar fi plecat e la faptul că o tânără de 20 de ani dintr-un clan s-ar fi încurcat cu un băiat din rândul rivalilor. Aceştia au fost atacaţi cu săbii şi cuţite la o terasă din oraş. Fata implicată în scandal s-a ales cu o bătaie bună, răni la cap şi o mână ruptă. Agresorii au pedepsit-o după legea ţigănească a adulterului: i-au tăiat părul. Aceasta este una din cele mai vechi pedepse din comunităţile de romi, aplicată femeilor bănuite că-şi înşeală bărbaţii.

În conflict a fost rănită şi o angajată a terasei. Aceasta  fost lovită cu un scaun şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro