Porți deschise la Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni! 13 deținuți au fost eliberați, aseară!

13 deținuți încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni au fost eliberați, aseară, ca urmare a aplicării prevederilor legii 169/2017 privind recursul compensatoriu. Ei au beneficiat de reduceri ale pedepselor ca urmare a condițiilor improprii din penitenciar. „La 30 de zile executate in penitenciar in conditii necorespunzatoare detinutul are beneficiul unui numar de sase zile care se considera efectiv executate„, a declarat Ministrul Tudorel Toader, inițiatorul măsurii legislative. Camera Deputaţilor a adoptat, pe 9 mai, cu 175 voturi „pentru”, 85 de voturi „împotrivă” şi 20 de abţineri, proiectul de lege privind recursul compensatoriu.


Conform purtătorului de cuvânt al penitenciarului, săptămâna viitoare comisia de eliberare condiționată va analiza și alte cereri de eliberare. De această prevedere beneficiază toți deținuții, indiferent de infracțiunea pentru care au fost condamnați. Penitenciarul Mărgineni este profilat pe deţinerea în custodie a persoanelor  care executată sancţiuni privative de libertate în regimurile de „maximă siguranţă” şi „închis”. Unitatea are  în custodie persoane arestate preventiv şi condamnate definitiv la pedepse privative de libertate, de regulă mai mari de 10 ani. La nivel național 3.349 de deţinuţi au dobândit dreptul de a primi eliberare condiţionată.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca