Ultima zi de Bac: 179 de candidați absenți în Dâmbovița

Astăzi a fost ultima zi din cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului din acest an. În județul Dâmbovița, potrivit informațiilor oferite de Gabriela Istrate, inspector școlar general adjunct, la proba E s-au înscris 994 candidați, din care s-au prezentat la examen 815 (81,99%). Cei mai mulți candidați au susținut examenul la biologie 335,  geografie – 256, anatomie – 174, fizică – 25, chimie – 13, informatică -5, psihologie -3, sociologie – 3, logică -1. Absenți au fost 179 de candidați, reprezentând 18,01%. Niciun candidat nu a fost eliminat din examen.

Prima afişare a notelor obţinute de elevii de clasa a XII-a la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat este programată pentru marţi, 1 septembrie şi se va face până în ora 16, urmând ca în intervalul orar 16:00-20:00 să poată fi depuse eventualele contestaţii. Soluţionarea acestora se va face în datele de 2 şi 3 septembrie, urmând ca vineri, 4 septembrie să fie afişate rezultatele finale.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca