TÂRGOVIȘTE: Grădinița 9 din Calea Domnească va avea un corp de clădire nou… în Sagricom

Azi, şedinţă extraordinară relaxantă a CLM Târgovişte, cu un singur punct , într-un atmosferă relaxantă de vară… şi concediu, cu un număr considerabil de absenţi, atât din rândul consilierilor locali, cât şi din conducerea Primăriei Târgovişte! Cam aşa s-a prezentat situaţia, astăzi, la şedinţa extraordinară a CLM Târgovişte, care a avut pe ordinea de zi un singur punct, respectiv „aprobarea proiectului  – Construcţii Grădiniţe Regiunea Sud – Muntenia -, a cheltuielilor legate de proiect şi aprobarea Acordului de parteneriat între Ministerul Educaţiei Naţionale – U.M.P.M.R.S.U – lider de proiect şi Municipiul Târgovişte – partener”.

Doar 15 consilieri locali, din totalul de 21, au luat parte la şedinţa extraordinară a CLM Târgovişte, care a durat aproximativ cinci minute! Pentru că primarul Târgoviştei, Cristian Stan şi viceprimarul Monica Ilie au intrat în  concediu de odihnă, conducerea UAT Târgovişte a fost reprezentată, la şedinţa extraordinară, de viceprimarul Cătălin Rădulescu. Grădiniţa nr. 9 din municipul Târgovişte, cu program prelungit, va intra în cadrul acestui proiect şi va beneficia de  o finanţare consistentă, de 794709.98 lei (inculsiv TVA). Contribuţa proprie în proiect a Municipiului Târgovişte, reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile  ale proiectului, cât şi  contribuţia de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, este de 15894.2 lei, reprezentând cofinanţarea acestui obiectiv.

Potrivit viceprimarului  Cătălin Rădulescu, Grădiniţa nr. 9, situată pe Calea Domnească, va avea, prin includerea în acest proiect, un corp de clădire nou – nouţ. Acesta se va construi în Cartierul Sagricom, care are nevoie de o grădiniţă… pentru copiii din cartier.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro