S-au afişat rezultatele la Definitivat. 58,57%, promovabilitatea în Dâmboviţa

În această dimineaţă, potrivit calendarului stabilit, s-au afişat rezultatele examenului de definitivat din acest an. (Vezi AICI rezultatele din Dambovita)În judeţul nostru, potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar general adjunct, Ovidiu Băsceanu, în judeţul nostru, 58,57% din cei 210 de candidaţi au obţinut note peste 8 la proba scrisă a acestui examen, aceasta fiind nota necesară pentru a promova examenul.

“Un procent bun după părerea noastră, pentru că suntem cu aproape 8 procente peste rezultatele din 2013. Reflectă realitatea de la ora aceasta din învăţământul dâmboviţean.”, a declarat, pentru Gazeta Dâmboviţei, inspectorul Băsceanu.

Iniţial, s-au înscris la examen 250 de candidaţi, dar o parte s-au retras înainte şi în timpul examenului, iar unul a fost eliminate pentru tentativă de fraudă.

Au fost obţinute 123 de note peste 8, 11 note sub 5, iar restul între 5 şi 7,99.

A fost obţinută o singură notă de 10 de către un candidat la educaţie fizică din Tartasesti.

Astăzi şi mâine, până la ora 15.00, se depun contestaţii, iar Ovidiu Băsceanu spune că cel mai probabil, cei 16 candidaţi cu note între 7-7,99 vor face acest lucru, pentru că au şansa să obţină notă de trecere.

Luni, alte câteva sute de candidaţi vor trece prin emoţiile examenului de titularizare.

 Citeste si

CULTURA DE SÂMBĂTĂ ÎN … VACANȚĂ – JI-PISME DE SÂMBĂTĂ: CINCI POEME ALTFEL…puiu-jipa-600x400

 

 

 


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro