„PREGĂTIREA PENTRU MUNCĂ-PREGĂTIREA PENTRU VIAȚĂ”, un proiect finalizat la Grupul Școlar ”Voievodul Mircea”

Miercuri, 26 martie, Liceul Tehnologic ”Voievodul Mircea” organizează conferința de încheiere a proiectului POSDRU/109/2.1/G/81457, cu titlul PREGĂTIREA PENTRU MUNCĂ-PREGĂTIREA PENTRU VIAȚĂ”.

Evenimentul se va desfășura în Amfiteatrul Liceului Tehnologic „Voievodul Mircea”, b-dul Regele Carol I, nr. 70, Târgovişte.

Proiectul este implementat de Liceul Tehnologic ”Voievodul Mircea” în parteneriat cu S.C. Erdemir România S.R.L. si  S.C. Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița S.A.

La acest eveniment au fost invitaţi reprezentanți ai comunității locale, reprezentanți ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmbovița, reprezentanţi ai Centrului Naţional pentru Dezvoltarea Învăţământul Profesional şi Tehnic, reprezentanţi ai partenerilor, membri ai echipei de management, cadre didactice, elevi.

Obiectivul general al proiectului a fost dezvoltarea capitalului uman prin asigurarea unei pregătiri profesionale de calitate, eficiente, prin participarea la stagii de pregătire practică.

Grupul țintă a fost format din personal din intreprindere cu atribuții de tutori, elevi din învăţământul profesional şi tehnic.

Rezultatele proiectului s-au concretizat într/un atelier reabilitat, dotat cu echipamente,

3        CDL-uri elaborate şi avizate, 3 suporturi de curs pentru CDL-uri; 3 auxiliare curriculare; 3 suporturi de curs pentru implementarea stagiilor de practică; 4 modele pentru caietul de practică; 6 stagii de pregătire practică; 6 rapoarte de monitorizare a stagiului de practică; 22 de persoane formate pentru atribuții de tutori;  Un Îndrumar pentru siguranța și securitatea personală; o broșură la încheierea proiectului și 4 jurnale informative periodice.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro