“Povești din Palatul Copiilor”, acțiune prin care Clubul Interact vrea să strângă bani pentru renovarea Palatului Copiilor

Tinerii pot schimba ceva prin propriul exemplu. O demonstrează membrii Clubului Interact Târgoviște care organizează periodic evenimente în scop caritabil. Următoarea acțiune de acest gen se numește “Povești din Palatul Copiilor” și va avea loc pe 26 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului (Clubul Studenților) Târgoviște, unde Clubul Interact a pregătit un spectacol pentru toate gusturile, în care vor evolua pe scenă trupe talentate de la Palatul Copiilor Târgoviște, beneficiarul acestei acțiuni. Evenimentul este dedicat, astfel, strângerii de fonduri ce vor fi mai apoi direcționate pentru renovarea Palatului, dând astfel șansă elevilor să se bucure în continuare de activitățile desfășurate aici.
Vor evolua pe scena Casei Tineretului:

 • Trupa “Kathalsis”
  • Grupul “Alcanto Morena”
  • Grupul “Glisando”
  • Grupul “Mlădițe”
  • Alaiul de fanfară
  • Trubadurii Valahi
  • Happy Dance AcademyPrețul unui bilet pentru intrarea la spectacol va fi de 15 lei.

Așa cum am menționat, nu este prima acțiune de acest gen a Clubului Interact Târgoviște, care, în perioada 24-26 iunie, a organizat, sub denumirea ”Lectură pentru o fapta bună” un târg de carte, banii strânși fiind folosiți, așa cum am aflat de la Mara Ionicioiu, membru Interact, pentru achiziționarea unor microfoane wireless, pentru Palatul Copiilor Târgoviște.

 


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro