Pe 29 octombrie, Colegiul Economic Ion Ghica organizează Balul Bobocilor. Vezi cine sunt concurenţii:

Pe 29 octombrie, Colegiul Economic Ion Ghica Târgoviște organizează Balul Bobocilor, cel mai așteptat eveniment din timpul anului școlar, atât de boboci, cât și de ceilalți elevi.  Acesta va avea loc la Clubul Studenților, începând cu ora 17.00,  așa cum am aflat de la profesorul de istorie Diana Tudose. Cu ajutorul acesteia, vi-i prezentăm, pe scurt, într-o ordine aleatorie, pe bobocii care își vor disputa anul acesta, titlurile de Miss și Mister Boboc la un bal ce va avea ca temă „Black and White’.

Pe lângă concursul propriu-zis, invitaţii se vor bucura şi de momente artistice oferite de echipa de majorete a Clubului Sportiv Târgovişte, trupa de dans a liceului, dar şi de un fost concurent la emisiunea X Factor. Balul Bobocilor este evenimentul care va încheie festivitățile care marchează Ziua Colegiului Economic “Ion Ghica “, sărbătorită pe 29 octombrie.

 

 

Perechea nr. 1  Maria Mihaela Vlăsceanu şi Valentin Ciuciulete

 Maria Mihaela spune că a vrut să participe la Balul Bobocilor pentru a-şi face noi prieteni şi pentru distracţie. „O dată în viaţă trăim această experienţă”, spune Ana Maria. Tânăra spune despre ea că este sinceră, prietenoasă şi îi place să se distreze. Pasiunile tinerei sunt muzica, dansul şi timpul petrecut cu prietenii, iar după liceu Ana Maria vrea să îşi construiască o carieră în învăţământ sau psihologie.

Pentru colegii din concurs, eleva are următorul mesaj: ”Le urez multă baftă şi să dea tot ce au mai bun”.

mihaela

Valentin spune că participă la bal pentru că este o ocazie unică în viaţă şi pentru a-şi face noi prieteni. Despre el spune că este ambiţios, competitiv şi încăpăţânat. Tânărul este pasionat de fotbal. La proba la alegere de la Bal va prezenta un moment de magie cu trucuri de cărţi.

Colegilor din concurs le recomandă să se distreze pentru că singură dată în viaţă au ocazia asta.

 12167408_167922920218296_1493472693_n-1

Perechea nr. 2: Teodora Samoilă şi Romeo Drumuş

 

Teodora spune că participă la Balul Bobocilor pentru că este o posibilitate de afirmare. Tânăra spune despre ea că este amuzantă, sociabilă, prietenoasă şi iubeşte mult dansul. Pentru proba liberă din cadrul concursului, Teodora a pregătit un dans şi speră să convingă juriul să merită să fie miss. Mesajul său pentru colegii din concurs: ”Succes tuturor! ”.

 Teodora

Romeo spune că s-a înscris la Balul Bobocilor, ca şi partenera sa Teodora, deoarece a văzut în acest eveniment o oportunitate de a se afirma şi nu neapărat pentru a câştiga. Pasiunile tânărului sunt dansul, origami şi să-şi facă mulţi prieteni. Dacă ar fi să se descrie în câteva cuvinte, Romeo spune că acestea ar fi: amuzant, optimist, în centrul atenţiei.

Pentru proba la alegere din cadrul balului, tânărul a pregătit un dans latino şi speră să convingă juriul. Colegilor din concurs, tânărul le urează succes şi ”Cel mai bun să câştige!”

Romeo

Perechea nr. 3: Denisa Neacşu şi Mihnea Petre

 

Denisa spune că s-a înscris la Bal pentru că este o experienţă nouă şi îşi va face noi prieteni. Despre ea spune că este încăpăţânată, ambiţioasă şi orgolioasă. Printre pasiunile tinerei se numără desenul şi dansul.

Pentru proba la alegere din cadrul Balului, tânăra a pregătit un dans.

Mesajul său pentru colegii din concurs: ”Succes! ”.

denisa neacsu

Mihnea participă la Balul Bobocilor pentru că este o experienţă nouă. Dacă ar fi să se descrie în câteva cuvinte, tânărul spune că acestea ar fi: modest, timid, uneori energic. Pasiunea sa este dansul, iar pentru proba la alegere din cadrul balului, tânărul a pregătit un dans sportiv.

După liceu, Mihnea vrea să urmeze Facultatea de Management.
Pentru colegii din concurs, Adina are următorul mesaj: ”Multă baftă!”.

 Mihnea Teodor

Perechea nr. 4: Adina Lungeanu şi Dragoş Alexa

 

Adina s-a înscris la Bal pentru că este o experienţă nouă, pe parcursul şi în urma căreia cunoşti multe persoane, pentru distracţie, dar şi ca să-şi demonstreze talentele. Dacă s-ar descrie în câteva cuvinte, Adina spune că acestea ar fi: foarte ambiţioasă, căreia îi place să cunoască oameni şi să comunice foarte mult. Pasiunile ei sunt muzica, ieşirile cu prietenii şi să momentele petrecute cu familia. Pe viitor ar vrea o carieră în management sau Jurnalism.

La proba la alegere din cadrul balului, tânăra va prezenta un moment de teatru.

Pentru colegii din concurs, Adina are un mesaj: ”Cel mai bun să câştige!”.

adina lungeanu

Dragoş s-a înscris la Bal pentru că vrea să-şi facă mai mulţi prieteni. Despre el spune că este timid şi ambiţios, iar pasiunea sa este baschetul. Pentru proba la alegere din cadrul balului, tânărul a pregătit un dans modern şi speră să convingă juriul.

Dragoş s-a gândit deja şi ce vrea să facă după absolvirea liceului. Să urmeze Facultatea de Agronomie sau să meargă mai departe cu ferma bunicului său.

Colegilor din concurs, tânărul le spune ”Baftă tuturor!”.

dragos alexa

Perechea nr. 5: Patricia Duţă şi Alexandru Mihai

 

Patricia participă la bal pentru că Balul i s-a părut o provocare şi s-a înscris şi pentru că a vrut să cunoască oameni noi. Dacă s-ar descrie în câteva cuvinte, Patricia spune că acestea ar fi: ambiţioasă, prietenoasă şi comunicativă. Îi place să cânte, să deseneze şi să iasă cu prietenii şi spune că după liceu va urma Facultatea de Drept. .

La proba la alegere din cadrul balului, tânăra va prezenta un moment muzical.

Pentru colegii din concurs, Patricia are un mesaj: ”Multă baftă tuturor şi să dea tot ce e mai bun din ei!”.

Patricia Duta

Alexandru s-a înscris la Bal pentru că este o experienţă ”plăcută şi nouă”. Despre el spune că este ambiţios, sociabil şi creativ. Alexandru practică artele marţiale, iar după liceu vrea să urmeze o facultate, urmând ca apoi să îşi deschidă o firmă.

Pentru proba la alegere din cadrul Balului, tânărul a pregătit un dans modern.

Mesajul său pentru colegii din concurs: ”Succes! ”.

 12169155_1197321170294257_1001853082_o_600x800

Perechea nr. 6: Louana Pîrlea şi Vlăduţ Huduncă

 

Louana s-a înscris la Bal pentru că vrea să câştige, la fel ca şi mama sa în urmă cu câţiva ani, titlul de Miss, dar şi pentru a cunoaşte oameni noi. Despre ea, tânăra spune că este competitivă, de gaşcă, dar nu cu toată lumea. Louana spune că îi place să citească, să danseze, să mănânce şi să doarmă.

La proba la alegere din cadrul balului, tânăra va prezenta un dans.

Pentru colegii din concurs, Louana are un mesaj: ”Multă baftă, dacă au curaj să se mai afişeze!”.

Louana Pîrlea

Vlăduţ s-a înscris la Bal pentru că este o experienţă nouă şi vrea să cunoască oameni. Tânărul spune despre el că este un băiat simpatic, cu simţul umorului, ambiţios şi punctual. Pasiunile sale sunt chitara şi fotbalul.

Pentru proba la alegere din cadrul concursului, Vlăduţ a pregătit un moment special la chitară.

Mesajul său pentru colegii din concurs: ”Pentru mine, toţi sunt Miss şi Mister”.

Vlad Hudunca

Perechea nr. 7: Cătălina Sandra Bianca Dumitrache şi Eduard Voica

 

Cătălina s-a înscris la Bal pentru că este o experienţă plăcută şi vrea să cunoască oameni noi. Pasiunile ei sunt sportul şi dansul. Dacă s-ar descrie în câteva cuvinte, Cătălina spune că acestea ar fi: foarte ambiţioasă, sensibilă, generoasă şi foarte energică.

Pentru proba la alegere din cadrul Balului, tânăra a pregătit un dans ţigănesc.

După absolvirea liceului, Cătălina se gândeşte să urmeze Academia Militară sau să îşi deschisă o sală de fitness.

Mesajul său pentru colegii din concurs: ”Să vă distraţi, pentru că nu contează atât de mult câştigul, pentru că toţi câştigăm!”.

Bianca Bia fitness

Eduard s-a înscris la Bal pentru a câştiga. Spune despre el că este sincer şi pasionat de fotbal.

La proba la alegere din cadrul balului, tânărul va prezenta un moment de pantomimă.

Mesajul său pentru colegii din concurs: ”Baftă! Fiecare are şansa lui”.

eduard

Perechea nr. 8: Andreea Miriţă şi Alberto Ciortan

 

Andreea s-a înscris la bal pentru că este o experienţă şi pentru că şi-a dorit să îşi facă mai mulţi prieteni. Tânăra spune despre ea că este generoasă, talentată, creativă, cuminte, comunicativă. Andreei îi place să cânte şi îşi doreşte să aibă o carieră în muzică, pe marile scene, în prezent fiind elevă la Şcoala Populară de Artă.

Pentru proba la alegere din cadrul Balului, tânăra a pregătit un moment muzical.

Mesajul său pentru colegii din concurs este: ”Succes şi indiferent de ce va fi, toţi suntem câştigători!”.

andreea mirita

Alberto participă la bal din aceleaşi motive ca şi partenera sa, pentru că este o experienţă unică şi pentru a-şi face prieteni noi. Tânărul spune despre el că este un băiat devotat, atletic şi energic.

Pasiunile sale sunt fotbalul, dansul şi muzica.

La proba la alegere din cadrul balului, tânărul va prezenta un moment de dans.

alberto

Perechea nr. 9: Luana Matache şi Cătălin Moise

 

Luana participă la Bal pentru că a vrut îşi învingă teama de a vorbi în public şi pentru a-şi face noi prieteni. Despre ea spune că este calmă, sociabilă, responsabilă, iar pasiunile ei sunt muzica şi desenul.

Pentru proba la alegere din cadrul Balului, tânăra a pregătit un moment muzical.

După liceu, Luana vrea să devină make-up artist, dar se gândeşte să profeseze şi în domeniul economic.

 Luana Andreea

Cătălin nu participă la Bal dintr-un motiv anume, ci pentru că a văzut că există un interes mare pentru acest eveniment din partea colegilor săi. Despre el spune că este învingător şi nu are emoţii. Este pasionat de box şi mersul la sală, iar după liceu vrea să devină instructor de sală.

La proba la alegere din cadrul balului, tânărul va prezenta un moment de dans.

Mesajul său pentru colegii din concurs este: ”Multă baftă băieţi! Aveţi nevoie!”.

catalin moise

Perechea nr. 10: Andreea Alexandra Dumitrescu şi Nicolae Antonio Luis

Andreea participă la bal pentru că îţi dorea să participe la Bal încă din momentul în care a intrat la liceu şi pentru a cunoaşte oameni noi. Spune că este ambiţioasă, sociabilă, îi place să danseze şi să asculte muzică.

Pentru proba la alegere din cadrul Balului, tânăra a pregătit un dans modern.

Colegilor din concurs, tânăra le spune ”Baftă tuturor!”.

andreea alexandra

Antonio s-a înscris la Bal pentru a-şi face prieteni noi și pentru a se distra. Pasiunile lui sunt fotbalul şi muzica, iar despre el spune că este sociabil, emotiv, nerăbdător.

Îi place, de asemenea, să îşi petreacă timpul alături de prieteni și de familie.

La proba la alegere din cadrul balului, tânărul va prezenta un moment de dans modern.

Mesajul său pentru colegii din concurs este: ” Baftă și distracție plăcută tuturor!”.

Luis Antonio

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro