O parte dintre școlile dâmbovițene, încă nepregătite pentru noul an școlar

Distribuie:

Inspectorii școlari dâmbovițeni efectuează zilele acestea vizite în unitățile de învățământ din județ, pentru a verifica dacă acestea sunt pregătite să-și deschisă porțile pentru noul an școlar.

 Printre indicatorii urmăriți în cadrul inspecției tematice se numără stadiul realizării igienizării, starea mobilierului, starea sălilor de clasă, pavazarea acestora, spațiul pentru programul Lapte și corn, asigurarea optimă a transportului școlar.

La începutul acestei săptămâni, conducerea IȘJ Dâmbovița a mers în școlile din Sudul județului, unde, potrivit informațiilor oferite de inspectorul școlar general adjunct, Gabriela Istrate, multe unități nu sunt pregătite încă pentru noul an, care începe în data de 12 septembrie. Au fost vizitate unități de învățământ din localitățile Corbii Mari, Petrești, Uliești, Vișina, însă dintre acestea doar Liceul Vișina se pare că este pregătit așa cum trebuie pentru nou an școlar. În unele cazuri, motivarea nepregătirii pentru noul an școlar ar fi faptul că noii directori instalați, 20 din cei 222, la nivel de județ, nu ar fi avut timp suficient pentru a definitiva procesul de finalizare al pregătirilor pentru nou an școlar.

Astăzi, vor fi vizitate de inspectorii școlari unitățile de învățământ din Nordul județului.

foto: IȘJ Dâmbovița

14089123_1413227745359514_8826658698779158863_n

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro