Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” vă așteaptă la Balul Bobocilor. Vezi cine sunt candidații pentru Miss și Mister:

Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu”  vă invită să participați la Balul Bobocilor ,, ACADEMIA L.T.N.C,,care va avea loc la Clubul Studenților, pe data de 17 noiembrie 2016,ora 16:00.

Vă prezentăm candidații pentru titlurile de Miss și Mister, așa cum s-au descris ei înșiși:

Perechea nr 1: Simionescu Bianca Georgiana și Gheorghe Samuel Emanuel

Bianca este vorba despre o fată ambiţioasă cu simţ de răspundere si serioasă. Este puţin timidă dar îşi învinge emoţiile şi temerile de fiecare dată. Este foarte încântată de piesele de teatru şi de pantomime. Este recunoscătoare simereu îşi spune că ,, Recunoştinţa este semnul sufletelor nobile”. Are 15 ani.

Samuel este prietenos si foarte sufletist ,ii place mult să se implice în diferite activităţi extraşcolare. Lucrează mult la calculator , iar în timpul liber ascultă muzică .Balul bobocilor reprezintă pentru el o experienţă nouă, o metoda frumoasă prin care să devină mai popular. Nu vrea neapărat să câștige. Este foarte mândru că participă.

14971927_1883770451851653_1240995169_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perechea nr 2 Gheorghe Germina Claudia și Stoica Ionuț

Are 15 ani, și este eleva.Se consideră o fata isteata și sociabila cu toate persoanele. În timpul liber îi place să cânte și să-şi petreacă timpul cu prietenii dar mai ales să facă sport. Balul pentru ea înseamnă distracție și o amintire plăcută pe care nu o va uita niciodată.

Ionuț se consideră omul potrivit, la momentul potrivit. Îi place teatrul, filmul şi sportul. „Am calităţile necesare să dau gata juriul şi să iau titlul balului”.

15032581_1883771238518241_406591203_n

Perechea nr. 3 Neagu Andreea și Alexandra Vasii Codruț Marian

Andreea adoră să danseze şi să cânte. Este o fată vorbăreaţă si prietenoasă. Este genul de persoană care nu acceptă idea de “supărare şi tristeţe” , ea este o persoană veselă şi încrezătoare. Se implica mult si este loială. Pentru ea Balul bobocilor este ceva cu adevarat minunat de care ai parte o data-n viaţă.

Codruț priveşte cu atenţie la viitor, văzând liceul ca pe o treaptă foarte importantă. Are momente în care este emotiv, dar depăşeşte repede acest sentiment. Nu are cuvinte să definească “balul bobocilor”, este doar foarte încântat să participe. Mereu dă tot ce e mai bun din el, ca lucrurile pe care le face să fie impecabile.

14996358_1883771781851520_562925174_n
Perechea nr. 4: Nae Larisa Nicoleta și Rocan Valentin Ionuț

Larisa are 15 ani ,este o fata calma,iar cea mai mare pasiune a ei este muzica,ii place sa danseze si sa joace fotbal .Este o persoana încrezatoare, ambitioasa si darnica, iar motto-ul ei în viața este : O persoana inteligenta rezolva o problema,o persoana inteleapta o evita . Este un băiat muncitor şi serios. In timpul liber lucrează la calculator, cântă și creează. Este ambiţios și îi plac activităţile extraşcolare. Îl atrage ideea de voluntariat şi are o părere foarte buna despre oameni în general. Despre bal spune: Am o părere foarte bună deoarece la bal poţi să te distrezi, dar trebuie să fii şi serios în anumite cazuri pentru ca juriul să-şi dea cu părerea.

14971799_1883772141851484_1181330813_n

Perechea nr 5: Bitu Silviu Costel și Marin Larisa

Silviu  are 15 ani ,este un băiat prietenos ,printre cele mai mari pasiuni ale lui se numără fotbalul și dansul . Considera ca are simțul umorul bine dezvoltat , iar asta îl ajuta sa se integreze ușor, oriunde. Este o persoana prietenoasa ,puternica și altruista,iar motto-ul lui în viata este : Dacă nu lupți , nu câștigi !

Larisa este o persoană foarte energică, vorbăreată, prietenoasă şi creativă. Ii place dansul şi ar face cu drag o carieră din asta. Adoră să fie stilată şi să îşi păstreze trăsăturile de manechin. Ascultă muzică, iar versul ei preferat dintr-o melodie este: “ Fericirea-i un dar, priveşte adânc în suflet Dumnezeu sigur ţi-a dat un har!” . Despre bal spune că este o experienţă de neuitat şi un mod bun de a cunoaşte persoane noi.

15049828_1883772571851441_134195688_n

Perechea nr 6: Țânțar Emanuel și Gavriș Elena Beatrice

Emanuel are 15 ani, se pricepe la matematică si este o fire emotivă.. Este singur la părinţi. Se consideră un bun coechipier.De obicei mănâncă pizza si cartofi prăjiţi. Despre bal spune : Odată cu participarea la bal o să-mi fac mult mai mulţi prieteni .

Elena spune răspicat: Eu sunt îndrăzneaţă şi ambiţioasă. Ştiu ce vreau dar şi ce pot!

Este o bună dansatoare, iar timpul liber îl petrece alături de prietenii ei.Are un caracter puternic si mereu spune direct si sincer ce îi place şi ce nu. ,, Balul pentru mine, este ceva unic îmi fac prieteni noi si am pare de noi experienţe.

14996361_1883773215184710_946443222_n

Un articol semnat Bogdan Marian, fost elev al Liceului Tehnologic „Nicolae Ciorănescu”

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” vă așteaptă la Balul Bobocilor. Vezi cine sunt candidații pentru Miss și Mister:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca