Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște vă așteaptă la Balul Bobocilor. Tema acestei ediții- FOLCLOR UNDERGROUND. Vezi candidații:

Pe 4 noiembrie,  Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște  vă așteaptă, în amfiteatrul liceului, la Balul Bobocilor. 
Cu ajutorul acesteia, vi-i prezentăm, pe scurt, într-o ordine aleatorie, pe bobocii care își vor disputa anul acesta, titlurile de Miss și Mister Boboc la un bal ce va avea ca temă „FOLCLORUL UNDERGROUND”.
PERECHEA NUMĂRUL 1

Maria Banu, este săgetător și se consideră o fire energică, săritoare, glumeață, zăpăcită și talentată. A ales secția canto- popular a Liceului de Arte deoarece consideră că aici se află printre oameni talentați, de la care are de învățat multe lucruri noi și pentru că profesorii sunt motivați să pună în valoare tot ce e mai bun din calitățile elevilor.

Pentru Ungureanu Andrei Villy participarea la Balul Bobocilor este o experiență despre care spune că merită să fie trăită, mai ales pentru faptul că „o singură dată ai ocazia să fii boboc licean”. Este comunicativ, mereu pozitiv, se consideră a fi un bun actor și pe deasupra, susține că este foarte sincer!

14872696_1254213841287341_1552375494_n

PERECHEA NUMĂRUL 2

Ștefania Bianca Duță este elevă în clasa a IX-a la specializare arhitectură, iar pasiunile ei sunt desenul și percuția. Ne-a mărturisit că și-a dorit să participe la Balul Bobocilor pentru că este o provocare pe care nu a vrut să o rateze, ci să îi facă față cu brio. Este extrem de realistă, așa se face că, deși este foarte sensibilă, creativă și atentă cu cei din jur, răspunsul ei cu privire la ce ar schimba la propria persoană a fost: „Aș schimba multe lucruri, dar nu e nimic cu care să nu pot trăi!”

Sebastian Bobeică este elevul liceului nostru încă din clasa I și susține că a decis să urmeze cursurile de canto clasic pentru a deveni mai târziu artist liric. Este pasionat de istorie, compoziție muzicală și tehnică militară, iar prietenii îl aseamănă cu James Bond datorită perseverenței, ambiției, orgoliului și spiritului vizionar. Consideră că are, însă, o problemă: timiditatea, care l-a făcut să rateze multe oportunități.

boboci

PERECHEA NUMĂRUL 3

Andreea Anton este elevă la specializarea arhitectură și se descrie ca fiind visătoare, ambițioasă, inteligentă și prietenoasă. Îi place lectura, desenează din pasiune, iar despre Balul Bobocilor spune că este o experiență nouă. Nu ar schimba nimic la ea deoarece consideră că atât calitățile cât și defectele ne caracterizează ca oameni.

Lazăr Leonard este pasionat de sport, însă, din păcate pentru admiratoare, e îndrăgostit de… muzică! „Prin muzică se transmit cele mai profunde sentimente” spune el. Şi are dreptate! S-a hotărat să participe la Balul Bobocilor deoarece îl atrag noutăţile şi necunoscutul, dar şi pentru că este o ocazie de a-şi evidenţia calitățile, de a socializa şi de a se distra.

boboci 2Teodora: Leonard spune despre el că este pozitiv, are simţul  umorului dezvoltat, este sociabil, însă şi-ar dori în plus să fie mai motivat, mai harnic şi mai recunoscător pentru tot.

PERECHEA NUMĂRUL 4

Pe Irina Vlădescu o definesc trăsături precum: optimismul, firea energică și carismatică. Este prietenoasă și susține că are o minte deschisă, fiind în același timp pasionată de muzică și de arta fotografică. Participă la bal pentru că este o ocazie unică în viața unui elev, dar și pentru distracție și socializare.   

Lungianu Petruț Alexandru este preocupat să-și perfecționeze aptitudinile artistice, drept urmare, consideră că era firesc să continue cursurile la Liceul de Arte, la secția muzică. Se consideră a fi sociabil, calm, creativ și tare vorbăreț. Asta justifică admirația lui față de actorul Florin Piersic!

Este și foarte curajos! Pe Alexandru nu-l înspăimântă nicio probă de concurs pentru că este destins și știe foarte bine de ce s-a înscris ca participant la Balul Bobocilor: vrea să se distreze, indiferent ce scamatorii va trebui să facă pentru a trece cu bine de încercări!

14697003_1254213877954004_1144120049_n

PERECHEA NUMĂRUL 5

Miruna Șerban ne-a spus că personajul de basm pe care îl admiră cel mai mult este Alice în Țara Minunilor, deoarece îi place fantezia de care aceasta dă dovadă și nu în ultimul rând pentru că o inspiră vestimentația eroinei. Trebuie să știți că Miruna este pasionată de domeniul modei, dar în același timp susține că este discretă și sinceră, vigilentă și curajoasă.

Alin Vasiloiu. Născut în zodia taur, Alin este înscris la secția muzică instrumentală. Se consideră modest, descurcăreț, haios, curajos și bineînțeles optimist. Ne-a mărturisit că, dintre personajele din literatură, Alin îl preferă pe Nică din „Amintiri din copilărie”. Bănuiesc că acest aspect vă va ajuta să vă faceți o idee despre cât de mult iubește năzdrăvăniile copilăriei.

14877915_1254213804620678_1816141393_n

PERECHEA NUMĂRUL 6

Dariana Vasile este un scorpion cu simțul frumosului și pasiune pentru arhitectură. Este o persoană prietenoasă, onestă, devotată, înțelegătoare, motiv pentru care se integrează ușor în colective noi. Susține că în general luptă cu tenacitate să ajungă acolo unde vrea. Spune, însă,  că e conștientă de faptul că această calitate poate fi catalogată de ceilalți ca fiind un defect. Din fericire pentru ea, noi îi vom încuraja pe toți bobocii să facă tot ce pot mai bine pentru a ieși învingători!

Ceea ce trebuie să știți despre Bârlog Alexandru este că el studiază pianul și chitara, dar iubește și sporturile. Practică înotul și se încumetă să execute scamatorii cu BMX-ului. Susține că se simte foarte bine în pielea lui și chiar are de ce: este altruist, punctual, perseverent, onest și obiectiv.

14825813_1254213861287339_786204665_n

Articol semnat Daiana Berbec, elevă a Liceului Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro