Încă un proiect POSDRU aprobat, pentru Colegiul Economic din Târgovişte

Instituţia de învăţământ este parteneră într-un nou proiect de amploare, ce urmăreşte dezvoltarea competenţelor antreprenoriale ale elevilor şi creşterea şanselor de ocupare pe piaţa muncii a absolvenţilor învăţământului profesional şi tehnic. 

Proiectul “Învaţă cu noi să devii antreprenor” se va desfăşura în perioada februarie-octombrie 2015,  în cele 13 judeţe ale regiunilor Sud-Muntenia şi Sud-Est şi are ca grup ţintă 1300 de elevi din licee economice, teoretice şi tehnologice. Aceştia vor lucra în 130 de firme de exerciţiu, ca activitate extracurriculară şi vor putea participa la târguri de profil, organizate în cadrul proiectului. Ei vor beneficia de subvenţii lunare şi premii la concursuri.

Colegiul Economic “Ion Ghica” din Târgovişte aduce în acest proiect bogata sa expertiză în domeniul firmelor de exerciţiu. Instituţia mai derulează următoarele proiecte POSDRU: “Dreptul la a doua şansă în educaţie” ce vizează prevenirea şi corectarea fenomenului de părăsire timpurie a şcolii; “Job-In servicii integrate de ocupare” – pentru şomerii cu domiciliu în mediul rural; “Azi mă formez, mâine muncesc!” – vizează dezvoltarea aptitudinilor de muncă ale elevilor aflați în situația de tranziție de la școală la viața activă și, în consecință, îmbunătățirea inserției acestora pe piața muncii.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro