În patru școli dâmbovițene, niciun candidat la Evaluarea Națională nu a obținut media 5

Patru școli dâmbovițene nu au avut niciun elev cu media peste 5 la Evaluarea Națională anul acesta. Potrivit informațiilor oferite de inspectorul școlar Ovidiu Băsceanu, este vorba despre Școala Glod Moroieni, Școala Pătroaia Vale, Școala Gorgota Răzvad și Școala Nr.2 de la I.L.Caragiale (Școala de la penitenciar, așa cum i se mai spune).

Motivele acestor rezultate slabe sunt mai multe, așa cum spune inspectorul școlar: Din păcate, am avut și școli unde nu s-au obținut medii peste 5 și spunem asta cu regret. …Am avut o școală unde erau doar 8 elevi, diagnosticați cu CES, și nu au solicitat subiecte speciale. Este o procedură, în care părintele trebuie să solicite elaborarea de subiecte speciale.

La polul opus, așa cum spune Ovidiu Băsceanu, au fost școlile I.A.Brătescu Voinești, Școala Coresi, C.N.I.Văcărescu, C.N.C.Carabella și C.V.Streinu Găești, care au avut promovabilitate de 100%.

În cursul zilei de astăzi, vor fi afișate rezultatele finale la evaluare, după contestații, urmând ca pe 4 iulie, rezultatele să fie postate și pe site-ul Ministerului Educației.

64,35% dintre candidaţii dâmboviţeni au obţinut medii peste 5, anul acesta, la Evaluarea Națională.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro