În patru școli dâmbovițene, niciun candidat la Evaluarea Națională nu a obținut media 5

Patru școli dâmbovițene nu au avut niciun elev cu media peste 5 la Evaluarea Națională anul acesta. Potrivit informațiilor oferite de inspectorul școlar Ovidiu Băsceanu, este vorba despre Școala Glod Moroieni, Școala Pătroaia Vale, Școala Gorgota Răzvad și Școala Nr.2 de la I.L.Caragiale (Școala de la penitenciar, așa cum i se mai spune).

Motivele acestor rezultate slabe sunt mai multe, așa cum spune inspectorul școlar: Din păcate, am avut și școli unde nu s-au obținut medii peste 5 și spunem asta cu regret. …Am avut o școală unde erau doar 8 elevi, diagnosticați cu CES, și nu au solicitat subiecte speciale. Este o procedură, în care părintele trebuie să solicite elaborarea de subiecte speciale.


La polul opus, așa cum spune Ovidiu Băsceanu, au fost școlile I.A.Brătescu Voinești, Școala Coresi, C.N.I.Văcărescu, C.N.C.Carabella și C.V.Streinu Găești, care au avut promovabilitate de 100%.

În cursul zilei de astăzi, vor fi afișate rezultatele finale la evaluare, după contestații, urmând ca pe 4 iulie, rezultatele să fie postate și pe site-ul Ministerului Educației.

64,35% dintre candidaţii dâmboviţeni au obţinut medii peste 5, anul acesta, la Evaluarea Națională.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca