În atenția studenților! Asociația Studenților din Târgoviște recrutează noi membri

Magazin Orient

Ești student târgoviștean? Vrei să te implici în activități de voluntariat? Să ai posibilitatea de a te dezvolta și de a reprezenta alți studenți? Vrei să participi la training-uri și conferințe ? Să trăiești cu adevărat viața de student?

Asociația Studenților din Târgoviște (AST)  a început campania de recrutare de noi studenți.

Cei interesați au la dispoziție numărul de telefon 0772242597 și adresa electronică [email protected]

„Dorim să atragem câți mai mulți studenți în asociație și să-i angrenăm în activități de voluntariat, deoarece în Dâmbovița este foarte slabă implicarea în acțiuni de voluntariat în rândul studenților. Noi membri vor avea ocazia să participe la diferite training uri, conferințe, vacanțe la mare, la munte și multe alte activități interesante și antrenante”, spune Alin Mocanu, unul dintre membrii AST Târgoviște.

Asociaţia Studenţilor din Târgovişte – AST- a fost înfiinţată în luna mai a anului 2014, ca răspuns la nevoia unor studenţi de a se identifica unui set de valori comune mişcării studenţeşti din Târgovişte. Asociaţia Studenţilor din Târgovişte se adresează tuturor studenţilor de la “Universitatea Valahia” din Târgovişte care urmăresc o valorificare optimă şi creativă a propriului potenţial prin intermediul activităţilor de voluntariat.

Deși înființată de puțin timp, Asociaţia Studenţilor din Târgovişte își dorește să se implice activ în viața județului și să realizeze proiecte importante cu ajutorul membrilor săi.

Valeriana Comedie
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro