Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021
adr

Ești student în ultimul an de facultate? Ai șansa să lucrezi în cadrul ADR Sud Muntenia. Află de aici mai multe informații

Studenții Universității Valahia din Târgoviște, care se află în ultimul an la facultăți economice sau tehnice, mai au doar două zile la dispoziție pentru a profita de o oportunitate extraordinară pe care le-o oferă ADR Sud Muntenia.
Este vorba despre un stagiu de lucru pe perioada vacanței de vară, remunerat, cu contract de muncă individual, la sediul agenției, la Călărași, cu posibilitatea de a rămâne în cadrul Agenției, după finalizarea studiilor universitare şi depăşirea concursului de angajare.
În plus, studenții au posibilitatea de a se familiariza cu programele finanțate de Uniunea Europeană.
Reprezentanții ADR spun că vor selecta cel puțin 10 studenți pentru acest program, care ar urma să își desfășoare activitatea în toate departamentele Agenției. “Pentru cei selectaţi va fi un bun prilej de a avea o vacanţă petrecută în mod activ. Mai mult decât atât, aceştia vor beneficia de toate drepturile pe care le are orice angajat al Agenţiei însă acest lucru presupune şi faptul că vor respectat programul de funcţionare. Toţi studenţii vor fi angajaţi cu carte de muncă, vor putea menţiona în CV faptul că au fost angajaţi ai Agenţiei şi , desigur, vor putea primi recomandări în cazul în care vor solicita. Totodată, sperăm ca după încheierea studiilor, aceştia să-şi dorească sa ne devina colegi pe perioada nedeterminată. Este al şaselea an în care derulăm acest program şi ne dorim ca el să se bucure de succes şi, de ce nu, să dăm tinerilor ambiţioşi o şansă să-şi afirme valoarea”, spune Liviu Mușat, directorul ADR Sud Muntenia.
Selecția studenților se va face pe baza CV-urilor (CV Europass). Pentru a participa la selecţie, doritorii trebuie să depună CV-ul Europass, însoțit de o adeverință care să ateste faptul că au statutul de student și urmează cursurile unei instituții de învățământ superior – studii la zi, în ani terminali, cuprinzând și precizarea expresă a perioadei de vacanță.
Aceste documente se depun până în data de 5 iulie 2013, ora14:00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași. Persoană de contact: MÂŢU IOANA – șef Birou Resurse umane; e-mail: [email protected]; tel.: 0242-331.769.
Interviul la care vor fi chemați candidații selectați va avea loc în data de 8 iulie 2013, ora 10:00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, din mun. Călărași, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A.
Pentru mai multe detalii, cei interesați au la dispoziție site-ul ADR Sud Muntenia.

 

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media