Elevii de la Școala Coresi au participat la o altfel de activitate astăzi, la Clubul Sportiv Școlar

Distribuie:

Sub genericul “Sport înseamnă sănătate, elevii claselor a IV-a A și a IV-a B, de la Şcoala Gimnazială Coresi, au participat astăzi, în cadrul săptămânii de școală Să știi mai multe, să fii mai bun, la o activitate sportivă, găzduită de Clubul Sportiv Școlar, și coordonată de antrenorii și directorii clubului, Cătălin Tănase și Gabriela Trandafirescu, fostul absolvent al Școlii Coresi și al CSȘ (baschet), Cătălin Goian, și Cosmin Toboșaru, antrenor de fotbal la CSȘ.

Aceștia le-au arătat, preț de câteva minute, copiilor, cum se antrenează cei care vor să devină sportivi de performanță, activitatea fiind una pe placul elevilor.

Elevii celor două clase au fost însoțiți de învățătoarele lor, Gabriela Răceanu și  Maria Oprescu. Cele două doamne au declarat că sportul este foarte importat la această vârstă, când copiii sunt în creștere și  activitatea de astăzi este una al cărei scop a fost de a le educa și induce copiilor interesul pentru activitatea fizică organizată.

Sportul face parte dintr-o viaţă sănătoasă indiferent de vârsta pe care o ai . Pentru copii, însă, este cu mult mai important, este un mijloc eficient pentru dezvoltarea armonioasă şi pentru formarea competitivităţii, a colaborării între elevi” -profesor pentru învățământul primar, Gabriela Răceanu

Și profesorul  Maria Oprescu  spune că a participat în fiecare an la Săptămâna “Şcoala Altfel”, unde elevii şi-au manifestat interesul pentru practicarea sportului şi dezvoltarea deprinderilor şi calităţilor motrice, într-un mod activ şi plăcut.

 

scoala coresi la CSS coresi3_600x400 coresi4_600x400 coresi_600x400 coresi 5_600x400

coresi coresi2 coresi3 coresi4

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro