ELEVI DE EXCEPȚIE: Dragoș Pechea, judokanul care studiază limbi străine

Motto: Educaţia este cea mai importantă armă pe care o poţi folosi pentru a schimba lumea. Nelson Mandela

Gazeta Dâmboviţei va propune o nouă campanie de excepţie în care, până la sfârşitul lunii iunie, am ales să vi-i prezentăm pe acei elevi care ne reprezintă cu mândrie judeţul. Copii pentru care munca, împletită cu talent şi ambiţie, fac ca sistemul educaţional românesc să pară uneori unul dintre cele mai performante ale lumii. Sprijiniţi de profesori şi părinţi, aceşti copii de excepţie merită toată aprecierea noastră. Gazeta Dâmboviţei a desfăşurat în luna martie campania “Doamne de excepţie”, care s-a bucurat de un real succes printre cititori, aşa cum sperăm că se va bucura şi noua campanie. 

Astăzi elevul de excepție este un adevărat sportiv, chiar dacă profilul educațional pe care îl urmeazănu l-ar recomanda ca un sportiv de excepție. Învață la Colegiul Constantin Cantacuzino limbi străine și abia ce a încheiat clasa a XI. Numele său este Dragoș Pechea și ne spune că după terminarea liceului nu știe în ce direcție se va îndrepta.


În ceea ce privește cariera sportivă spune că familia l-a încurajat să practice acest sport, judo, și bine a făcut, pentru că sub îndrumarea antrenorului Ilie Torcică a ajuns la perfromanță. „ Am participat la numeroase concursuri sportive, ramura pe care excelez fiind judo. Am obținut rezultate deosebite la nivel județean, zonal și național. Ultimul obiectiv atins fiind câștigarea unei medalii la Winner Judo Turnier, concurs ce a avut loc în Elveția. Practic acest minunat sport de la o vârsta fragedă, acesta ajungând să fie mai mult decat un hobby, ci mai degrabă un stil de viață. Am ales să practic acest sport, deoarece am fost plăcut impresionat de tehnicile de luptă și de abilitățile necesare pe care le presupune, care te dezvoltă atât fizic, cât și psihic.”

În ceea ce privește timpul liber, spune că nu se oprește din antrenamente și ca orice adolscent iese cu băieții în oraș.

1375965_551868098218067_718696074_n


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca