Două Colegii din Târgovişte au introdus catalogul electronic! Cum funcţionează

Colegiul Economic ,, Ion Ghica” și Colegiul National ,,Constantin Cantacuzino” din Târgoviste comunică, mai nou, părinților, prin sms și e-mail, notele și absențele elevilor. Măsura ajută la creșterea performanțelor elevilor și la reducerea absenteismului. Părinții sunt informați prin sms, în timp real, de rezultatele sau absențele elevilor. De asemenea, pot comunica mai ușor cu profesorii și sunt puși la curent cu problemele copiilor, pentru a-i putea ajuta. Profesorii dețin tablete, cu care notează informațiile în catalogul electronic. Astfel, se economiseşte timp. Profesorii nu mai sunt nevoiți să își consume timpul cu activități birocratice, cum ar fi raportarea absențelor sau calcularea mediilor.

“Am ales să folosim catalogul electronic pentru a îmbunătăţi comunicarea cu familiile elevilor şi pentru a facilita gestionarea bazelor de date privind situaţia şcolara a elevilor noştri “, a declarat Suzana Ilie, director al Colegiului Economic ,, Ion Ghica” din Târgovişte.

,, Prin aceasta metodă, părintele află notele primite de la profesori, chiar şi cand notarea se realizează seara, de acasă, si nu mai trebuie să astepte rezultatul testului pana la ora următoare. De aceasta aplicaţie beneficiază părinţii tuturor celor 1170 de elevi ai colegiului. “, a declarat Silvia Mares, director al Colegiului National ,,Constantin Cantacuzino” din Târgovişte.

Implementarea acestui proiect s-a făcut la initiațiva directorilor și cu sprijinul profesorilor, iar suportul financiar a venit din partea Asociațiilor de Părinți.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro