Dâmbovița are 7 elevi de 10 la Bac

 

Dacă anul trecut, județul nostru s-a mândrit cu 6 absolvente de 10 la examenul de Bacalaureat, din cei 122 de candidați cu astfel de performanță, anul acesta, 7 candidați din Dâmbovița au obținut media 10.

Trei dintre absolvenții de 10 la bacalaureat provin de la C.N.Niculae Titulescu Pucioasa, care a mai dat și anul trecut o elevă de 10. Acum este vorba despre Ruxandra Diaconescu, profil filologie, Eliza Popa și Bianca Sorescu, profil mate-info.

Alți trei elevi de 10 provin de la C.N.Ienăchiță Văcărescu, care a dat și anul trecut două absolvente de 10. Acum este vorba despre Ioan Neagu, profil filologie, Alexandru Dinu și Elena Dulamă, profil mate-info.

O altă elevă de 10 este absolventă a C.N.C.Carabella Târgoviște și colaboratoare la cultura de Sâmbătă, la Gazeta Dâmboviței, Erica Oprea, care provine de la o clasă cu profil mate-info.

Despre acești elevi merituoși vom reveni cu detalii în zilele următoare, pentru a vă dezvălui și secretele succesului lor și planuri de viitor.

Sunt, însă, și alte licee de top, precum C.N.C.Cantacuzino, Petru Cercel, Bălașa Doamna Târgoviște, Seminarul Teologic Sf. I.Gură de Aur,  IC.Vissarion Titu, Vladimir Streinu, Găești, Aurel Rainu, Fieni, cu medii bune, peste 9,50.

 Citește și DÂMBOVIȚA: 50,63%, PROCENTUL DE PROMOVABILITATE LA BAC. VEZI TOPUL LICEELOR

                    DÂMBOVIȚA ARE PATRU ELEVI DE 10 LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. VEZI AICI CINE SUNT:

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro