Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Victorioșii duc povestea mai departe în Serbia

Componenți ai Clubului Victorioșilor au fost prezenți în weekendul trecut la Torac, în Serbia, acolo unde de ceva vreme Viorica și Victor Mihalache creează legături cu comunitatea sârbă.

După repetiţii intense, vineri, 30 august, în sala mare a Căminului Cultural din Torac, a avut loc spectacolul de absolvire al componenţilor proiectului „Junior Celebrity”, proiect iniţiat de Viorica şi Victor Mihalache şi dezvoltat de Teatrul „Junior” şi Clubul Victorioşilor, în colaborare cu Asociaţia pentru Cultură şi Artă Românească „Vichentie Petrovici Bocăluţ” din Torac.

27 de copii şi tineri, împreună cu Elena Molea, din Caransebeş ( ca invitat special ) şi cu Viorica şi Victor Mihalache au făcut un show de zile mari, ce a cuprins momente muzicale, poetice, umoristice, de dans şi de mişcare scenică. După ce a fost lansată şi revista „Junior Celebrity”, micuţii artişti au primit diplome, reviste, câte un exemplar al cărţii „Cine a furat culorile?”, de Victor Mihalache şi câte un dvd cu filmul „Comoara neştiută”.

De altfel, premiera acestui film realizat de Victor Mihalache Film Production în cadrul proiectului „Junior Celebrity” de la Torac, a fost următorul punct de atracţie al serii. Protagoniștii filmului au schimbat plimbarea cu limuzina cu o plimbare cu căruţele prin toată localitatea, iar mai apoi au fost foarte emoţionaţi, văzând rezultatele concrete ale muncii lor. Aplauzele şi uralele de la finele vizionării au fost atât de intense, încât s-a ajuns până la lacrimi de bucurie.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media