Prin decizia primarului se hotăra ca funcționarii comunali a căror muncă nu poate fi cuantificată, să fie convocați la muncă suplimentară, prin ordin de serviciu emis zilnic de secretarul general al Primăriei, ordin în care să fie precizat numărul de ore ce vor fi prestate de fiecare. Ei urmau a fi plătiți cu cote variind între 20 și 40% din salariu, acest cuantum urmând a fi stabilit la sfârșitul fiecărei luni, de Comisia de personal din primărie. Între funcționarii aflați în această situație se aflau ajutorul de primar N. Bănulescu și secretarul general D. Nicolaescu, dar și funcționari inferiori precum N. Ciobanu (îngrijitor), Gh.Chivaru (șofer) sau Gh.Stoica (paznic).
Începând cu luna august, în baza deciziei Comisie ministeriale pentru redresare economică și stabilizare monetară creșteau coeficienții de funcție ai angajaților; cea mai importantă creștere o înregistra salariul secretarului general, al cărui coeficient de funcție creștea de la 2,20 (din salariul de încadrare) la 4,30, în timp ce șefii de servicii aveau majorări de la 2,20 la 3,50, iar cei de birouri-de la 1,65 la 2,40, la polul opus aflându-se funcțiile de paznic (de la 1,25 la 1,40) și îngrijitorii (de la 1,15 la 1,30).
În toamna aceluiași an, potrivit angajamentului de exploatare a pădurii Capul Dealului din Priseaca (proprietatea sa), Primăria aproba tăierea în regie a lemnului necesar încălzirii localului instituției, precum și casele funcționarilor, în vreme ce surplusul urma să fie vândut la prețul maximal în vigoare la acea dată.
Radu Alexandru STATE este doctor în istorie, consilier principal la Serviciul Județean Dâmbovița al Arhivelor Naționale și ardelean de Târgoviște…