Spectacolul „Cum se face” se joacă la Pucioasa pe 25 noiembrie

Luni, 25 noiembrie de la ora 19.00 Centrul Cultural European Pucioasa găzduiește spectacolul „Cum se face”. Actori cunoscuți, precum Paul Ipate, Anca Sigartău, Alexandru Conovaru și Andreea Mateiu, sub coordonarea lui Octavian Strunilă vor aduce zâmbete pe fețele puciosenilor.

Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste!

Spectacolul – scris și regizat de Octavian Strunilă – este o super-comedie de bun gust despre viața din spatele cortinei. Pătrundem in culisele unui spectacol de teatru și descoperim că actorii sunt și ei oameni ca toți ceilalți. Sunt și ei măcinați de alegerile pe care le fac, de valorile la care se raportează și nu în ultimul rând, de eșec! Pentru că în această meserie eșecul este făcut public! Spectatorii vor fi martori la repetițiile pentru un spectacol de teatru și au ocazia să pătrundă în spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodată. Asistă la repetițiile presărate cu situații comice dar și cu ieșiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretenții absurde și cu momente de intimitate care se nasc uneori între niște actori care repetă 3 luni de zile. Vom intra pe gaura cheii in sala de spectacol și vom asista din umbră la repetițiile pentru un spectacol de teatru, de la prima întâlnire cu regizorul până în saptamâna premierei!

Acest spectacol reușește să pună mari semne de întrebare despre gândurile care ne frãmântã zilnic și ne fac să intrăm în conflicte gratuite cu cei din jur și chiar cu noi înșine.
Distributie: Anca Sigartau, Andreea Mateiu, Paul Ipate, Alexandru Conovaru, Octavian Strunila.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro