Nume cunoscute ale teatrului românesc au fost prezente la Potlogi

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a participat astăzi, 17 august 2019, la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, la un eveniment cultural menit să pună în valoare complexul istoric și să aducă arta mai aproape de oameni.

Este vorba despre spectacolul de teatru ”Fierarii”, o adaptare după opera lui Miloš Nikolić, în regia lui Horaţiu Mălăele, cu o distribuţie de excepţie: Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu şi Mircea Rusu. Deși este o comedie, piesa a pus în discuție problema complexă a consecințelor marilor evenimente istorice în vieţile mărunte ale oamenilor de rând.

Evenimentul, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița (CJCD) a adunat în incinta ansamblului de la Potlogi un public numeros, din care au făcut parte organizatorii, echipa CJCD, reprezentată de managerul Ionuț Lăscae, Ovidiu Cârstina, directorul Complexului Național Muzeal ”Curtea Domnească” din Târgoviște, primari dâmbovițeni și reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate din județ.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibilă desfășurarea acestui spectacol la Potlogi:

”Le mulțumesc prietenilor noștri artiști, care au urcat în această seară pe scenă, spre încântarea noastră, pentru că au acceptat invitația Consiliului Județean Dâmbovița de a veni la Potlogi. Sper să punem bazele unei noi tradiții și spectacole, ca cel care s-a desfășurat, aici, în această seară, să aibă loc anual, în jurul datei de 15 august.”

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro