Liviu Cheloiu, premiul pentru cel mai bun rol masculin, la Festivalul Internațional de Teatru FEST (IN), București

Spectacolul „Othello”, produs de Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște și pus în scenă de regizorul armean Suren Shahverdyan, a fost prezentat în secțiunea competitivă, intitulată Crize de familie, din cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Festin pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din București.

La ceremonia decernării premiilor, desfășurată la Palatul Cotroceni în data de 22 octombrie 2016, actorului Liviu Cheloiu i s-a acordat Premiul pentru Cel mai bun rol masculin, motivat de expresia plastică și forța dramatică a interpretării unui rol de importanță majoră, cum este OTHELLO.

Othello se va juca sâmbătă, 5 noiembrie, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra. Reprezentația va fi una interactivă, la finalul căreia spectatorii vor putea sta de vorbă cu actorii, în frunte cu cel premiat, care va face dovada reușitei prin aducerea la rampă a trofeului, spre a-l dedica celui care i-a fost prim susținător: publicul târgoviștean.

Criticul de teatru Ion Parhon scria în Revista Teatrală Radio, în urma premierei spectacolului, din data de 7 mai 2016: „Othello, interpretat de Liviu Cheloiu, parcurge repede drumul de la acele jocuri și șăgălnicii […] la trăirile lăuntrice chinuitoare, trădate de vulcanice explozii temperamentale, pe măsură ce întreaga ființă a personajului este inundată de gândul otrăvit al trădării strecurat cu abilitate de Iago. […] Evoluția lui Liviu Cheloiu în Othello rămâne drept un moment de vârf pentru actorul cu o largă și variată paletă de roluri pe scene din Târgoviște, Râmnicu Vâlcea și din Capitală, aici edificator pentru reușita viziunii regizorale și împlinirea întregului spectacol.”

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro