La 15 ani, Eduard Camen, invitat pe scena Ateneului Român

Urmând tradiția muzicală a familiei (bunicul – profesor de muzică, tatăl – interpret la corn francez), de 9 ani, tânărul Eduard Camen muncește conștient că muzica este viitorul lui. Tânărul exersează la pian între 2 și 4 ore pe zi, încă, de când avea 6 ani. Elev al Liceului de Arte „Bălașa Doamna” (profesor Cristea Baroti Sorin), Eduard și-a proiectat viitorul în jurul pianului și a muzicii clasice. Când va termina liceul târgoviștean vrea să-și continue studiile la o prestigioasă instituție de învățământ din Londra, iar după aceea visează la un sudio de înregistrări și la concerte pe scenele lumii.

Peste câteva zile, va concerta ca invitat pe prestigioasa scenă a Ateneului Român, în cadrul Concertului de Gală al concursului de creație „Iosiv Ivanovici”. Pe acceeași scenă va urca și Orchestra Reprezentativă a Armatei Române, Corala Preoților din Arhiepscopia Râmnicului, Ștefăniță Gheorghe și Iustinian Zetea. Tânărul spune că este cel mai important moment din viața sa, deși are în colecție peste 100 de premii naționale și internaționale. A urcat de trei ori pe podiumul concursului internațional de interpretare de pe Coasta de Azur – Franța, într-un an obținând și trofeul concursului. Anul trecut a ridicat sala în picioare la Românii au Talent, cu patru de „Da”. Eduard va aduce publicului Galei desfășurate la Ateneul Român, „Patetica” lui Ludwing van Beethoven.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic