FOTO – Varujan Vosganian, nominalizat la Nobel, și-a lansat o carte la Târgoviște

Senatorul PNL Varujan Vosganian și-a lansat, ieri, la Târgoviște ultima sa carte: Jocul celor o sută de frunze. Vosganian, scriitor român de etnie armeană, a fost nominalizat și în 2013, și în 2014, de către Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din România, la premiul Nobel pentru literatură. Chiar în ziua decernării premiilor, Varujan Vosganian a ales să se întâlnească cu dâmbovițenii la Titu și Răcari, dar și în cadrul unui eveniment de lansare a cărții sale, desfășurat la Muzeul de Artă din Târgoviște.

Jocul celor o sută de frunze este în opinia autorului o carte “despre neliniștile noastre, despre traumele noastre nelecuite. Nu este un ton pesimist pentru că sfârșitul lasă o deschidere către o lume nouă și o generație nouă, dar ne previne că dacă nu ne înțelegem trecutul el riscă să se petreacă în dimensiunile lui cele mai întunecate. E vorba despre oameni care își caută destinul, care caută să înțeleagă ce li s-a întâmplat și care caută alegerea dintre uitare, răzbunare și iertare. Fiecare în felul lui.  Nu mai întrebați care e concluzia. Concluziile omoară arta, nu mai este nevoie de cititori.“, a spus Vosganian, care la finalul evenimentul a stat de vorbă cu cei prezenți și a dat zeci de autografe.

lansare-carte-varujan-vosganian lansare-carte-varujan-vosganian1lansare-carte-varujan-vosganian4 lansare-carte-varujan-vosganian5 lansare-carte-varujan-vosganian6 lansare-carte-varujan-vosganian7 lansare-carte-varujan-vosganian8 lansare-carte-varujan-vosganian9 lansare-carte-varujan-vosganian10 lansare-carte-varujan-vosganian11


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro