Cea de-a doua ediție a Festivalului de toamnă, Moțăianca, a ajuns la final

Cea de-a doua ediție a Festivalului „Moțăianca”, festivalul dedicat Zilelor Toamnei la Pucioasa, a luat sfârșit, după ce, timp de 3 zile (8,9 și 10 noiembrie) au fost prezentate spectacole de muzică și dansuri românești.

Producătorii și meșterii Populari din Târgu Neamț, Sibiu, Brașov, Sinaia, Câmpina, Miercurea Ciuc, Drobeta Turnu-Severin, București, Târgoviște sau Bistrița Năsăud au profitat de ocazia acestui târg de toamnă și și-au prezentat produsele tradiționale, alimentare, bijuterii realizate manual, haine din piele și din blană naturală, dulciuri și jucării.

Evenimentul a fost organizat, ca anul trecut, de către Primăria Orașului Pucioasa, alături de Centrul Cultural European Pucioasa.

În prima zi a festivalului, au venit ca invitați : Grupul de Tradiții „Macoveiul”, de la Padina, din județul Buzău, Ansamblul Folcloric „Perinița” al Centrului Județean de Cultură Prahova, Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești și Florin Vasilică alături de Grupul „Teleormanul”.

Sâmbătă a fost oferit un spectacol folcloric în care au evoluat „Clubul Victorioșilor” din Târgoviște, Ansamblul Folcloric „Comorile Satului” de la Gura Ocniței, județul Dâmbovița, Grupul Vocal „Zestrea Satului” din Târgoviște, tânărul artist dâmbovițean, Florin Ștefan, iar la finalul serii, Ștefania Rareș.

În ultima zi, Radio Moțăianca, un program muzical cu șlagăre din Folclor, dar și cu muzica pop sau rock a difuzat timp de câteva ore.

 

 

 

Larisa Ungureanu

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro