Noi, capitaliștii, mai și muncim… Azi, din lipsă de timp, citez de pe blogul familiei… The Tecu family… 13 ianuarie 2013… Dacă se spune că ești ceea ce mănânci, atunci noi suntem varză murată. Și nu orice fel de varză murată… Varză din producție proprie, în basementul din dotare… Am făcut-o și p-asta! Am pus varză la murat, într-un butoi de 60 de litri. Bineînțeles, n-am găsit butoi tradițional pe aici, dar ne-am adaptat. Am luat un container mare cu capac. Am luat varza de la țărani, de fapt fermieri și am folosit rețeta românească pentru moare. Am trecut apoi la pritocirea ei, cu sârg, și iată că de Crăciun am mâncat primele sarmale în foi de varză murată de noi. Ce bune au fost! Și-acum îmi plouă în gură, când mă gândesc la ele… Dar și salata de varză murată, ca la Târgoviște… Pe săptămâna viitoare!
Citește și ROMAN FOILETON: A doua față – Ionuț CRISTACHE;
AMERICA LA NOI ACASĂ – Dana NEACȘU;