“Crema” matematicii mondiale vine la Universitatea Valahia Târgoviște

Facultatea de Științe și Arte din cadrul Universității “Valahia” din Târgoviște organizează a XIII-a ediție a Conferinței de Analiză Neliniară și Matematici Aplicate. Această manifestare științifică se bucură de o mare apreciere datorită faptului că în cadrul conferinței au participat de-a lungul timpului personalități marcante din lumea matematicii, de la universități din țară (Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea “Ovidius” din Constanta) și din străinătate (Polonia, Spania, Bulgaria, Cehia). Potrivit informațiilor oferite de Ioana Doroftei, purtător de cuvânt al UVT, la această ediție, vor fi prezenți 27 de profesori universitari de matematică din țară, dar și  de la universități din alte țări.

Deschiderea evenimentului are loc de la ora 13.30, la Institutul de Cercetare din Campusul Universității Valahia, iar între orele 14:00 și 19:00 susținerea lucrărilor.

Lucrările prezentate vor fi supuse unui proces de recenzare științifică și vor fi publicate în revista facultății “Journal of Science and Art”.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro