Concert rock, lansarea unei istorii a Universității și alte surprize, de Zilele Universității Valahia, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființare

 

În perioada 29 mai-2 iunie, universitatea Valahia va sărbători cei 25 de ani de la înființare prin evenimente speciale, dedicate studenților și târgoviștenilor.


”Ne dorim inclusiv să facem o paradă academică prim centrul oraşului. De asemenea, ne-am propus, şi suntem destul de avansaţi, cu a scrie o carte pe care am spus că nu o intitulăm istoria Universităţii, ci o numim «Valahia 25». Este o carte scrisă mai puţin ca un raport sau ca o dare de seamă, ci are mai mult un caracter narativ şi povesteşte despre ce s-a întâmplat cu universitatea noastră. Am împărţit cartea pe capitole şi fiecare mandat de 4 ani în conducerea Universităţii poartă câte un titlu. Vom avea, spectaculos, un concert al Filarmonicii, un concert aniversar, care dacă ne ajută vremea va fi organizat în campusul universitar şi în plus, pentru studenţi, pe data de 2 iunie avem un concert rock. Avem un pateneriat foarte bun cu Primăria şi cu Consiliul Judeţean pentru organizarea acestui eveniment şi avem nevoie de sprijinul presei pentru că am sesizat şi foarte multă lume ne-a spus că deşi aici s-au făcut lucruri foarte bune în Universitate, bineînţeles că există şi greşeli şi lucruri mai rău făcute, nu s-a ştiut ceea ce am făcut, aşa că avem nevoie de mai multă vizibilitate. Această săptămână aniversară va începe de 29 mai şi durează până pe data de 2 iunie. Vom avea invitaţi de la universităţi din ţară şi din străinătate, rectori, vom avea un important grup de miniştri care va fi alături de noi. Evenimentele vor fi împărţite pe mai multe zile. Două zile evenimentele se organizează la nivelul facultăţilor, după aceea sunt evenimente sportive, artistice, conferinţe la nivelul Universităţii”, a declarat conf.univ.dr. Călin Oros, rectorul Universităţii Valahia din Târgovişte.

În cadrul evenimentelor dedicate aniversării celor 25 de ani de funcționare a universității, se va inaugura şi amfiteatrul grecesc din campusul universitar, Universitatea Valahia fiind singura instituţie care a construit un asemenea obiectiv, unde studenţii se vor putea relaxa în timpul liber.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca