Comuna Ocnița a inaugurat programul Biblionet

Biblioteca Comunala Ocnița a intrat în rândul bibliotecilor conectate la tehnologia modernă, pentru că în cadrul activității „Zilele bibliotecii comunale” a fost inaugurat programul „Biblionet-serviciu public de acces gratuit la Internet”.Acest eveniment s-a realizat cu sprijinul Bibliotecii Judetene „Ion Heliade Radulescu” Dâmbovița, Primariei Ocnita, Consiliului Local Ocnita, Centrului Europe Direct Târgoviste și a Școlii Gimnaziale Ocnița.

Biblionet este un program de cinci ani care le va facilita românilor accesul gratuit la informație, prin dezvoltarea unui sistem de biblioteci publice moderne în România. Prin cursurile de formare și tehnologia furnizată, Biblionet are scopul de a ajuta bibliotecile să asigure servicii în comunitățile locale sub forma unui parteneriat între IREX, Asociatia Nationala a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR), autoritatile locale și nationale și bibliotecile din țară.

Conform informațiilor oferite de Vlăduț Andreescu, managerul Centrului Europe Direct din Târgoviște, în județul nostru există aproximativ 80 de biblioteci care beneficiază de acest program.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro