Şcolile de top din Târgovişte nu mai au locuri disponibile pentru clasa pregătitoare

Între aceste unităţi de învăţământ se numără şi Şcoala „I. Al. Brătescu-Voineşti”. Aici au fost înscrişi 111 copii, dintre care 89 din cartier şi 22 din categoria celor care mai au fraţi care studiaz în această şcoală. „Din 3 clase programate şi aprobate de ISJ s-au constituit 4 clase pregătitoare. S-au primit cereri de înscriere numai din circumscripţia şcolii, cu străzile arondate şi, în funcţie de numărul locurilor după criteriul impus de ISJ: cereri din partea părinţilor care mai au copii în şcoală”, a explicat directorul Nicolae Nicolaescu.

 

În ceea ce priveşte cererile pentru clasa I, la această şcoală s-au primit 15 cereri, pentru copii din cartier, care au fost repartizaţi la cele trei clase întâi, care sunt actualmente pregătitoare – 32 elevi/clasă.

În Târgovişte, nu mai au locuri libere nici şcolile “Coresi”, “Vasile Cîrlova”, “Tudor Vladimirescu”. Situaţia locurilor ocupate/disponibile pentru şcolile dâmboviţene poate fi vizualizată pe pagina de internet a Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro