Societatea ta are nevoie de piese sau subansamble? DIFAM COMR SRL produce piese de înaltă calitate și precizie

DIFAM COM SRL este o societate târgovișteană cu capital privat care produce piese, subansamble și ansamble pentru industria constructoare de mașini, industria petrolieră, minieră, extractivă, a bunurilor de larg consum, dar și pentru ale industrii cu destinații speciale. Este unul dintre puținii producători pe acest segment care se adresează atât clienților mari, cât și mici și mijlocii, în funcție de nevoile acestora.

Ce poate face DIFAM COMR SRL?

Pentru industria petrolieră: supape, schimbătoare de căldură, lagare, piese de schimb pentru montaj special pentru companiile din această industrie.

Pentru industria minieră: piese de schimb, subansambluri, tipuri de role pentru benzi transportoare, suporturi pentru benzi transportoare.

Pentru industria auto: dispozitive și utilaje pentru producția componentelor de caroserii.

În plus, societatea poate produce, la cerere altor companii: armături, profile, șuruburi, piulițe, șaibe, buloane, discuri, flanșe, bucșe, supape, componente pentru supape, pompe de presiune, cilindrii hidraulici, pistoane. Se poate lucra pe oțel inoxidabil, aluminiu, oțel, fontă, titan, cupru, alamă, plastic.

Din portofoliul de clienți ai societății fac parte: Societatea Națională  a Cărbunelui Ploiești, Societatea Națională a Lignitului Oltenia, UPET Târgoviște, Dacia, UZTEL Ploiești, AEROFINA București, MIRSAND Făgăraș, dar și societăți din SUA, Germania, Franța, Italia. S-a impus prin calitatea superioară a produselor, dar și prin capacitatea de realizare de piese cu înalt grad de complexitate. Pentru aceste două obiective, societatea a investit constant în echipamente, achiziționând 5 mașini unelte noi cu CNC de ultimă generație și dezvoltând laboratorul CTC. Pe lângă acestea se lucrează cu mașini clasice (strunguri de la 170mmx700mm, până la 1000 mm x 6000 mm, freze, mașini honuit, prese, mașini debitat). Pentru a oferi produse de înaltă calitate necesare clienților, societatea are implementat sistemul de management al calității conform standardului ISO9001:201. Un atu important al DIFAM COM SRL este personalul calificat al societății care poate răspunde cerințelor privind înalta calitate a produselor și respectare tuturor standardelor naționale și internaționale.

DIFAM COM SRL este un exemplu de reușită într-un domeniu al cărui viitor depinde tocmai de societăți precum aceasta. Pasiunea, munca și profesionalismul din spatele acestor proiecte, dar și de  managementul pro activ, calitatea și seriozitatea  au condus la consolidarea poziției pe piața de profil.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro