Salariații COS, în șomaj tehnic până pe 22 octombrie. Ce se întâmplă cu preluarea de către stat

Distribuie:

Toți salariații COS Târgoviște vor fi pontați în şomaj tehnic până în data de 22 octombrie 2020 a anunțat Sindicatul Valahia, principalul sindicat sin societate. Următorul termen fixat de Tribunalul Dâmbovița în cadrul procedurii insolvenței pentru COS Târgoviște, este 21 octombrie 2020.

Pe 6 octombrie, reprezentanții Sindicatului Valahia s-au întâlnit cu reprezentanții Ministerului Economiei (foto), pe problema preluării COS Târgoviște de către statul roman. “Reprezentanții Ministerului Economiei speră ca imediat după termenul de 21 octombrie, dat de Tribunalul Dâmbovița pentru prezentarea noului Plan de reorganizare, salariații să fie aduși la muncă pentru revizii și pregătirea tuturor liniilor de producție, în vederea pornirii normale a activității! Apelul făcut de reprezentanții Ministerului Economiei către TOȚI salariații COS Târgoviște este de a rămâne prudenți si atenți ca TOATE UTILAJELE DIN SECȚIILE DE PRODUCȚIE să rămână în combinat, să nu fie descompletate sau să suporte avarii în această perioadă. În acest sens, reprezentanții Ministerului Economiei au fost de acord ca reprezentanții Sindicatului Valahia să solicite administratorului judiciar și Ministerului Economiei, dreptul de a verifica respectarea acestei cerințe! După finalizarea procedurilor judiciare și administrative de preluare a COS Târgoviște, vom organiza o adunare generală cu salariații combinatului, în ,,aer liber “, și cu respectarea măsurilor sanitare, la care vor participa și reprezentanți ai Ministerului Economiei.” a declarat Nicolae Dragodănescu, președintele Sindicatului Valahia.

Propunerea de modificare a OUG nr 60/2019 privind stingerea unor obligații bugetare la firmele aflate în insolvență prin darea în plată este finalizată și va fi supusă procedurii de adoptare în ședința de guvern de săptămâna viitoare.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro