Peste 1.000 de angajați și colaboratori ai HeidelbergCement România au sărbătorit Săptămâna Securității și Sănătății în Muncă  

HeidelbergCement a organizat și anul acesta, în perioada 25-29 septembrie, a VII-a ediție a Săptămânii Securității și Sănătății în Muncă (Safety Week). În cadrul acestui program, au avut loc o serie de activități speciale în toate sediile și unitățile de producție ale companiei, pentru a sublinia importanța securității și sănătății în muncă. Evenimentul este organizat din anul 2011 la nivel internațional în cele peste 60 de țări în care Grupul HeidelbergCement este prezent.

„Industria de construcții în general și producția de ciment, betoane și agregate, în special, prin natura activităților pe care le presupune, impune o preocupare continuă pentru sănătatea și securitatea în muncă a oamenilor.
Pentru compania noastră, Securitatea și sănătatea în muncă reprezintă una dintre valorile fundamentale, obiectivul asumat fiind Zero accidente de muncă și îmbolnăviri profesionale. Pe tot parcursul anului derulăm programe de instruire și conștientizare a angajaților și campanii de promovare a importanței respectării regulilor de siguranță, la care se adaugă acțiuni constante de modernizare a fabricilor și echipamentelor de lucru.
Evenimentele derulate în cadrul Săptămânii securității și sănătății în muncă reprezintă un bun prilej pentru a crește nivelul de angajament din partea angajaților și colaboratorilor în scopul prevenirii accidentelor de muncă și incidentelor periculoase
, a declarat Florian Aldea, Președinte – Director general al HeidelbergCement România.

În cadrul Săptămânii Securitații și sănătății din acest an au fost organizate o serie de exerciții care au simulat intervenția în cazul producerii unor situații de urgență (incendii), în colaborare cu forțele de intervenție din cadrul ISU, exerciții practice demonstrative, care au presupus salvarea unor victime de la înălțime și din spațiu închis, precum și numeroase sesiuni de instruire internă pe diverse teme (Leadershipul în domeniul securității și sănătății în muncă, Siguranța contractanților, Siguranța în exploatarea echipamentelor, etc.).

Despre HeidelbergCement România

 

HeidelbergCement România S.A. este unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate de pe piața locală, membru al grupului german HeidelbergCement. Compania a luat naștere în anul 2015, prin fuziunea Carpatcement Holding S.A., Carpat Beton S.R.L. și Carpat Agregate S.A., care au fost înființate între 1998 și 2004 ca parte a investițiilor realizate în România de grupul HeidelbergCement, care depășesc 500 de milioane de euro.

HeidelbergCement România S.A. deține trei fabrici de ciment, situate la Tașca, Fieni și Chișcădaga, 21 stații de betoane, 7 cariere și 5 balastiere de agregate. Compania produce și comercializează ciment și betoane de diverse clase (de înaltă rezistență, pentru îmbrăcăminți rutiere, pentru lucrări hidrotehnice, de uz general și poriment), precum și agregate de carieră și de balastieră.

Odată cu preluarea producătorului italian de ciment Italcementi, grupul HeidelbergCement a devenit numărul 1 în producția de agregate, numărul 2 în producția de ciment și numărul 3 în producția de betoane, la nivel mondial. Grupul are aproximativ 63.000 de angajați în peste 3.000 de locuri de producție din circa 60 de țări din întreaga lume.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro