Granturi de până la 2 000 de Euro. Cum te ajută Expert Consult să-ți susții afacerea

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a anunțat extinderea finanțării pentru Microgranturi. Această măsură vine în sprijinul Întreprinderilor Individuale, a celor Familiale și a profesioniștilor (practicanții profesiilor libere ).

Compania Expert Consult oferă celor interesați sprijin în alcătuirea corespunzătoare a Dosarelor pentru obținerea de Granturi, dosare ce urmează să fie depuse de doritori în perioada 12 – 22 octombrie 2021. Întreprinderile și persoanele interesate pot beneficia de până la 2 000 EURO, fonduri cu ajutorul cărora să-și poată susține afacerea.

În contextul economic tot mai instabil în care ne aflăm, Expert Consult oferă clienților care le solicită sprijinul o adevărată gură de oxigen. Angajații companiei pun la dispoziția doritorilor cele mai eficiente și potrivite soluții și strategii pentru a menține o afacere de succes.

Pentru consultații și detalii cu privire la modalitățile de obținere a granturilor din Măsura 1, Expert Consult vă stă la dispoziție la Telefon: 0766 273 501 sau pe email: [email protected]

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro