GO Clean Târgoviște deschide o nouă divizie – servicii profesionale de curățare tapițerie autoturisme

Spălătoria de covoare GO Clean Târgoviște a deschis o nouă divizie, GO Clean Auto – servicii profesionale de curățare interioare auto, din piele sau textil.
Go Clean Auto oferă pachet complet pentru curățare tapițerie auto. Acesta conține serviciile de curățare plafon, curățare mochetă, curățare portbagaj, curățare tapițerii scaune, curățare tapițerie banchetă, curățare panouri uși și curățare bord și plastice. Folosim produse și aparate de calitate, selectate cu grijă din gamele speciale, oferite de cei mai cunoscuți producători din domeniu, astfel încât să asigurăm cele mai bune rezultate, spre satisfacerea clienților noștri.„au declarat reprezentanții  GO Clean. 
Soluția oferită de Go Clean Auto asigură curățarea tapițeriilor auto din material textil folosind injectia-extracția de spumă fierbinte. Aceasta permite o curățare excelentă chiar și în situația textilelor foarte murdare. Curățarea și igienizarea spațiilor înguste și greu accesibile din interiorul autoturismelor se face folosind abur fierbinte la presiune înaltă. Aceasta metodă asigură rezultatele dorite, chiar și fără a utiliza substanțe chimice.
GO Clean Auto – Târgoviște, Calea Domnească, la Arta Populară.  Pentru programări 0751 292 292 sau [email protected] 
Pentru servicii si tarife AICI

Spălătoria automată pentru covoare GO Clean din municipiul Târgovişte vă ajută și la curățenia de toamnă cu un nou utilaj: o mașina de finisat, periat si ambalat covoare. Utilajul este folosit în etapa finală a curățării covoarelor.  Cu ajutorul ansamblului de perii rotative și a sistemului puternic de aspirare al echipamentului, covoarele sunt periate pentru eliminarea tuturor reziduurilor (scame, fire mici de par) și ambalate în vederea livrării clienților.

La spălătoria automată pentru covoare GO Clean, covoarele sunt spălate cu ajutorul unui utilaj de ultimă generație, produs de liderul mondial în domeniu și detergenţi special concepuţi pentru spălarea în profunzime și igienizarea covoarelor.


Spălătoria automată pentru covoare GO Clean – Calea Domnească, nr. 307 130043 Targoviste, Dâmbovița (în fosta clădire Arta Populară, la parter), www.spalatoriagoclean.ro , Telefon: 0751 292 292


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca