Fabrica de la Petrești e aproape gata! Iveco va produce aici componente pentru camioane militare

La 70 de kilometri de Capitală, în apropiere de autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, în comuna Petrești, Iveco Defence Vehicles a început ridicarea unei fabrici pe circa 9.000 de metri pătraţi  unde va realiza parţial o parte din cele peste 2.900 de camioane militare pentru MApN.

 “Fabrica, ce se va ridica pe o suprafaţă de 9.000mp, cu o capacitate de producţie de circa 440 de camioane pe an, este compusă din trei linii de producţie cu 25 de zone de lucru, o linie completă de tinichigerie şi vopsitorie cu 9 zone de lucru, o linie de finisare cu 7 zone de lucru precum şi spaţii destinate activităţilor logistice, de testare, control al calităţii şi acceptanţă finală cu MApN. Lotul de teren pe care este amplasată fabrica, de 45.000 de mp, ne va permite o dezvoltare durabilă şi extinderea acestor activităţi de producţie în viitorul apropiat” au declarat reprezentanții Iveco.

Producătorul are un contract cu Ministerul Apărării Naționale, de peste 216 milioane de euro (fără TVA), ce prevede livrarea a peste 2.900 de camioane şi platforme militare.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro