Directori noi… la Uzina Automecanica Moreni şi la UM Mija

Manageri noi la două, dintre cele trei, fabrici de tehnică militară din judeţul Dâmboviţa! Pe actualul director general de la  Automecanica Moreni îl cheamă Bogdan Răzvan Eugen, are 46 de ani şi a mai fost director la Automecanica Moreni în anul 2012, dar pentru o perioadă scurtă de timp. La UM Mija a fost instalat în funcţia de director general  Chivu Sorin Serioja, fost senator de Prahova, care a activat în Comisia pentru Apărare. Foştii directori generali de la cele două societăţi nu au fost înlăturaţi, ei au trecut pe postul de director tehnic şi vor forma echipă cu noua conducere, fapt salutat de liderul de sindicat Constantin Bucuroiu, preşedintele Alianţei Sindicatelor din Industria de Apărare şi Aeronautică.

„Noul director general al Uzinei Automecanica Moreni se numeşte Bogdan Răzvan Eugen, are 46 de ani şi a mai fost director în 2012, un an de zile. A fost solicitarea Ministerului Economiei ca fostul director să fie schimbat. Asta a fost. Până acum am reuşit să împiedicăm schimbarea directorului Ioan Manu, pentru că el a mai fost supus unui tir de schimbări… Directorul nou nu vine din Automecanica Moreni, vine din zona turismului, după care a activat în zona construcţiilor civile.

Faptul că în 2012 a fost director general la Automecanica Moreni şi a avut o perioadă bună atunci, din toate punctele de vedere, ne cunoaştem şi cu el foarte foarte bine. Sindicatul agreează prezenţa lui ca director general. Regretăm plecarea lui Ioan Manu din funcţia de director general, în schimb noul director a acceptat ca Ioan Manu să rămână în echipa sa, ca director tehnic. Deci fac echipă împreună şi mergem în continuare.

Director nou are şi Uzina Mecanică Mija. Este vorba de fostul senator Chivu Sorin  Serioja, a fost senator de Prahova, a fost şi în Comisia pentru Apărare. Eu îl cunosc foarte bine de la Comisia de Apărare şi din perioada în care era senator, este un om deosebit, un om care poate să facă multă treabă la Mija. L-a luat în echipă pe fostul director general, Ovidiu Hanganu, care de asemenea a fost un director foarte priceput în ale managementului. La UM Dragomireşti nu s-a schimbat conducerea şi a rămas în continuare d-ul Cristinel Necula”, a declarat liderul de sindicat, Constantin Bucuroiu.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro