Director nou… la UPS Dragomirești: Acesta vine de la UM Plopeni, unde a fost tot director general

Uzina de Produse Speciale Dragomirești va avea un nou director general! Numirea acestuia se va produce cel mai probabil astăzi când se întrunește Consiliul de Administrație al societății. Tiberiu Pârvu este numele noului director care  vine tot din industria de apărare, mai exact de la UM Plopeni, unde a ocupat tot funcția de director general. Fostul director al societății, Cristinel Necula va rămâne în societate pe funcția de director tehnic.

,,Azi se întrunește Consiliul de Administrație de la Uzina de Produse Speciale (UPS) Dragomirești și directorul va fi schimbat. Se pare că va veni director la Dragomirești cel care a fost director general la UM Plopeni, Tiberiu Pârvu. Acesta  este tot din zona muniției, eu îl știu ca un băiat care stăpânește industria de apărare, pentru că vine din industria de apărare, întotdeauna a lucrat în industria de apărare, a lucrat pe profil muniție și este mai tânăr ca vârstă.

Fostul director, Cristinel Necula va rămâne în societate, ca director tehnic. Eu am avut o discuție cu d-ul director Necula, i-am explicat că a greșit foarte mult, s-a pripit, nu trebuia să coordoneze o asemenea mișcare care i-a fost fatală, pentru că oricum până pe 23 septembrie nu se lega nimeni de el. Până pe 23 septembrie putea să rămână și putea să se întâmple foarte multe până atunci’’, a declarat Constantin Bucuroiu, președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA).

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro