COS TÂRGOVIȘTE: Peste 300 de oţelari şi-au strigat nemulţumirile 

Distribuie:

Aproximativ 300 de salariaţi ai COS Târgovişte au protesat în faţa Combinatului de Oţeluri Speciale Târgovişte! Pentru că li s-a interzis să staţioneze pe trotuarul din faţa societăţii şi chiar în parcarea din zonă, pe motiv că şi acestea se află în proprietatea combinatului, protestatarii au fost nevoiţi şi de această dată să se mute pe trotuarul de vizavi, de unde şi-au strigat cu voce tare nemulţumirile.

Ni s-a interzis să protestăm în parcarea din faţa administraţiei, Primăria Târgovişte argumentând că, potrivit documentelor de cadastru prezentate de administraţia rusă, inclusiv zona de trotuar din faţă este proprietatea dânşilor şi că ne-au interzis să protestăm pe spaţiul lor. A trebuit să protestăm pe trotuarul de vizavi. Dacă nu ţinem făclia sus şi dacă nu ţinem speranţa deschisă că se poaste salva, pe ultima sută de metri, acest combinat, care să rămână al românilor şi să nu-şi bată joc actuala administraţie, pentru că este o bătaie de joc ce se întâmplă acolo. Am explicat politicienilor, pas cu pas, cum ne-au păcălit, cum le-a permis legea să diminueze valoarea unei acţiuni de 2500 de ori ca statul să nu-şi convertească creanţa în acţiuni. Le-am arătat că dacă aveam o lege a insolvenţei mai bună care să nu le permită să-şi păstreze administrarea, pentru că este o tragedie… Ei şi-au păstrat administrarea specială, creanţele statului sunt blocate, în continuare ei funcţionează la cota de avarie dar tot ce se încasează nu se duce în contul creanţei statului, ci se duce în buzunarul actualei administraţii datorită unor carenţe legislative.

Am strigat şi strigăm în continuare, unii politicieni au înţeles că toate chestiile astea sunt posibile datorită faptului că avem legi proaste, legi care nu sunt actualizate, legi care nu sunt aduse la zi, care să vină în întâmpinarea la orice încercare de fraudă… cu legea în mână. Vom mai protesta, pentru că dacă nu o facem noi, nu o face nimeni.. Suntem ultimii nebuni care protestează şi care încă mai speră…”, a declarat Nicolae Dragodănescu, preşedintele Sindicatului Valahia Târgovişte.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “COS TÂRGOVIȘTE: Peste 300 de oţelari şi-au strigat nemulţumirile 

 • 1 august 2018 at 11:47
  Permalink

  va spun sigur ca au fost cam 100 de persoane

  Reply
 • 1 august 2018 at 9:56
  Permalink

  unde naiba ati numarat voi 300?parca numarati ca dragnea zau

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro