Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

Avocatul târgoviștean Ciprian Iacob, în delegația României la Congresul Mondial al Petrolului

România participă la lucrările Congresului Mondial al Petrolului, care se desfășoară la Houston, SUA, în perioada 5-9 decembrie.

Într-un context energetic mondial cu multe provocări, cel de-al 23-lea Congres Mondial al Petrolului își propune să ofere participanților o platformă pentru dialog deschis, care să construiască punți între consumatori și producători, între Guverne și industrie, lideri și societate, precum și dezvoltări și soluții pentru producția și utilizarea durabilă a resurselor energetice ale lumii. Tema ediției din acest an va fi – Innovative Energy Solutions.

Delegația României este condusă de George-Sergiu Niculescu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Energiei, și include reprezentanți ai conducerii unor importante companii românești din sectorul petrolier, precum CONPET, TRANSGAZ sau OIL TERMINAL. România participă cu un Stand structurat de compania CONPET SA, în cadrul Expoziției Internaționale care se organizează în marja fiecărei ediții a Congresului Mondial al Petrolului.

Secretarul de stat George Niculescu a participat duminică seara, 5 decembrie, la ceremonia de deschidere a Congresului și a vizitat standul țării noastre, a anunțat Ministerul Energiei. Avocatul târgoviștean Ciprian Iacob face parte din delegația României.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media