AUTOMECANICA MORENI: Ministerul Economiei promite sume importante pentru investiții

După vizita recentă a secretarului de stat pe problemele industriei de apărare, Ion Radu, în judeţul Dâmboviţa, care a fost o vizită de informare la faţa locului, liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni şi secretarul pe probleme de apărare al Federaţiei Solidaritatea Metal din cadrul Cartel ALFA, Constantin Bucuroiu se va întâlni, joi, 19 iulie, cu ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, la Ministerul Economiei. Acesta fusese așteptat la Târgoviște, la finalul săptămânii trecute, dar nu a mai ajuns.

Chiar dacă Uzina Automecanica Moreni a reuşit să obţină sume importante pe partea de investiţii, preşedintele de sindicat vrea să aducă în faţa ministrului şi celelalte probleme cu care se confruntă industria de apărare în momentul de faţă… şi care nu sunt deloc puţine.

S-a rezolvat problema banilor pe investiţii, sunt cei mai mulţi bani care s-au dat pentru Automecanica Moreni, pe investiţii. Urmează acum paşii normali care trebuie făcuţi în cazul investiţiilor, licitaţii… şi tot ce presupune acest lucru. La întîlnirea de joi, cu ministrul Economiei, vreau să rezolvăm şi alte probleme, să-i spunem ce ar mai fi nevoie. Mai avem ceva probleme şi la Mija cu profitul reinvestit, pe care vrem să le rezolvăm. Să ştiţi că investiţiile se acordă numai pe dotări pentru industria de apărare. Noi am cerut o derogare pentru că vrem nişte investiţii pe reabilitarea halelor, pentru că degeaba îmi iau eu o maşină superperformantă dacă în hală plouă… şi nu am făcut nimic, distrug şi maşina. Am reuşit să convingem că trebuie să fim sprijiniţi şi pe reabilitarea halelor. După aceea urmează dotările”, a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro