Școala se începe cu stil și cu ghiozdanul plin, la Ploiești Shopping City

Oferte speciale și premii pentru noul an școlar

Cei mici își personalizează cel mai cool ghiozdan 

Ploiești Shopping City strigă catalogul ofertelor și promoțiilor „Back to school” și, până pe 10 septembrie, îi așteaptă pe clienți cu prețuri speciale la rechizite școlare, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Pentru ca micuții să fie echipați complet atunci când se va suna primul clopoțel, cel mai important centru comercial din regiune a pregătit promoții care mai de care mai tentante pentru „Back to school”. Astfel, toți vizitatorii se pot bucura de oferte avantajoase la o gamă variată de produse utile pentru noul an școlar, pregătite de magazinele partenere.

Carrefour îi invită pe clienți să profite de oferta la colecția de rechizite școlare, dar și la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. În magazinul Noriel, aceștia pot găsi toate produsele de care cei mici au nevoie pentru începutul școlii la prețuri mici, precum ghiozdane de la 29,99 lei, penare începând cu 9.99 lei și rechizite de la doar 6.99 lei. Pentru că orice început de an școlar merită un outfit pe măsură, Koton, H&M și Waikiki au pregătit colecții speciale, iar Intersport și Adidas îi așteaptă cu multe oferte la echipamentele sportive.

Săptămânal, se câștigă ghiozdane pline cu rechizite

Cei mici trebuie să fie pregătiți la începutul școlii, așa că Ploiești Shopping City răsplătește clienții și le oferă posibilitatea să participe la concursul care premiază în fiecare săptămână câte 5 câștigători. Cei care fac cumpărături în valoare de 150 lei, se pot înscrie, pe baza bonului de cumpărături, în tombola care îi va premia cu câte un ghiozdan plin cu rechizitele necesare.

 

Serviciu gratuit de personalizare a ghiozdanului

Surprizele pregătite sunt departe de a se încheia. În zona scărilor rulante, miercuri, joi și vineri, între orele 16:00-20:00, copiii pot să își pregătească ghiozdanul și să îl personalizeze după bunul plac. Un artist grafician va fi prezent pentru a-i ajuta să îl decoreze cu stickere, patch-uri textile și insigne și, celor dornici, le va picta pe ghiozdan modelul dorit.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

 

————————————————————————————————————————————-

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție, dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu NEPI Rockcastle.


Regata

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro