Patru ani de Real Food SHERIFF! Oferte speciale pentru cei care merg în restaurant astăzi, 10 februarie

Real Food SHERIFF împlinește astăzi, 10 februarie, 4 ani de la deschidere. Chiar dacă au avut și ei de suferit din pricina pandemiei, nu renunță la tradiție și la oferta lor aniversară.

Toți cei care vor să sărbătoarească alături de ei sunt așteptați în restaurant astăzi, între orele 08:00-23:00, cu toate meniurile mari la jumătate de preț.

Pe 10 februarie 2017, am început împreună o aventură: noi din postura de antreprenori ambițioși, dornici să oferim un mediu plăcut pentru municipiul Târgoviște, în care să vă servim cele mai gustoase produse de tip fast-food din zonă, iar voi, clienții noștri deveniți între timp chiar prieteni, descoperind conceptul RealFood. Am crescut încet, dar sigur, iar cu ocazia împlinirii primilor PATRU ANI DE ACTIVITATE, dorim să vă mulțumim pentru prietenie cu o zi întreagă de reduceri.” au transmis reprezentanții Real Food SHERIFF .

   Real Food SHERIFF, situat pe Aleea Sinaia, vizavi de Campusul Universității Valahia, este deschis între orele 08:00-23:00. Pentru livrări la domiciliu – telefon 0770 22 47 81 . Detalii despre Real Food SHERIFF și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/pg/realfoodsheriff/

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro