Nou în Târgoviște! Celsim produce tapet personalizat și panouri suport pentru magneți

Celsim Târgoviște – atelierul de reclame aduce pe piață, noutăți în materie de decoruri inerioare, care pot deveni un cadou inspirat pentru apropiatele sărbători de iarnă.

Celsim produce tapet personalizat pe care poate fi imprimată orice imagine sau simbol. Tapetul personalizat este pe material de calitate înaltă și poate fi folosit atât în locuințele târgoviștenilor, cât și în birouri sau spații comerciale. Avantajul tapetului personalizat este că poți să schimbi ambientul dintr-o încăpere, ori de câte ori simți nevoia de ceva nou, fără efort și în deplină concordanță cu dorințele tale. În plus este ușor de aplicat, fără să fi nevoie de unelte speciale. Totodată, Celsim aduce ca noutate pe piața din România și panoul suport pentru magneți. De acum, magneții aduși din călătorii nu mai trebuie să fie „exilați” pe ușa frigiderului din bucătărie, ci pot decora dormitorul, camera de zi sau biroul.  Panourile suport pentru magneți pot avea forma și culoarea pe care o dorește clientul, în funcție de spațiul destinat.  Tot pentru a păstra amintirile aproape, Celsim poate imprima și tablouri, pe orice dimensiune.

Pentru detalii sau comenzi: 067015315 sau la sediul Celsim – strada Locotentent Stancu Ion, nr. 4, Târgoviște.


 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca