Noile televizoare Samsung îți permit să împarți ecranul în până la patru ecrane mai mici

Avansul tehnologic continuă să ne uimească și să ne ușureze viața. Și, totodată, să ne modeleze felul în care concepem tehnologia și utilitatea acesteia. Cine și-ar fi imaginat în urmă cu doar câțiva ani că poți ajunge să urmărești până la patru conținuturi diferite pe televizorul din sufrageria ta. Gata cu certurile pe telecomandă.

 

În aceste vremuri, în care oamenii petrec mai mult timp acasă, o opțiune excelentă pentru a ne optimiza experiența de lucru, studiu sau divertisment este să folosim mai mult instrumentele disponibile acasă. În acest sens, Samsung a inclus în televizoarele sale de ultimă generație funcția îmbunătățită Multi View, astfel încât să puteți împărți ecranul în până la patru spații și astfel să faceți mai multe.

 

Cunoscută deja în ultima generație de televizoare Samsung, caracteristica Multi View a fost rafinată pentru gama din 2021. Acum, funcția este disponibilă pe unele modele pentru a împărți ecranul până la patru zone distincte. Iată cum puteți face acest lucru prin controlul SolarCell:

 

Pe televizoarele care au o definiție a imaginii de 8K, cum ar fi Neo QLED QN900A și QN800A, puteți împărți ecranul în maximum patru părți. În Neo QLED QN90A și QN85A, în QLED Q80A, Q70A și Q60A și în Crystal UHD AU9000, funcția vă permite să împărțiți ecranul în doar două părți.

 

Tehnologia a fost dezvoltată astfel încât diferite informații să poată fi aliniate fără a fi nevoie de mai multe dispozitive, servind publicului cel mai divers. De exemplu, fanii sportului pot urmări o emisiune sportivă în timp ce verifică clasamentul turneului pe un site web sau chiar pot împărți ecranul pentru a viziona două jocuri în același timp – pe televizorul lor și pe social media. O opțiune care devine extrem de utilă în timpul campionatelor în care mai multe meciuri importante se dispută de la aceeași oră, cum a fost cazul și la Euro 2020. Nu mai trebuie să faci slalom cu telecomanda între programe diferite sau să folosești încă un dispozitiv pentru a urmări mai multe partide deodataă.

 

Această minune poate fi profitată și de cei care doresc să se bucure de un concert sau videoclip muzical și doresc să învețe versurile fiecărei melodii pe un site web afișat lângă videoclip. Iar pentru gameri, aceștia pot folosi funcția Multi View pentru a viziona un tutorial text sau video în timp ce încearcă să câștige la jocul lor preferat. Cu alte cuvinte, există multe posibilități de a profita de acest atribut puternic al televizoarelor Samsung.

 

Pentru a explora avantajele funcției Multi View, pur și simplu urmați instrucțiunile de mai jos:

 

– Apăsați butonul Multi View situat în colțul din dreapta sus al comenzii SolarCell.

 

– Alegeți opțiunea indicată de meniu, care va reprezenta conținutul ales pentru primul ecran. Unele opțiuni sunt deja preconfigurate, cum ar fi exerciții sau transmisii sportive, dar puteți configura și în funcție de preferințe.

 

– Pentru a selecta al doilea conținut, repetați procedurile și apăsați butonul Vizualizare multiplă. Fără a elimina prima opțiune, vi se oferă opțiunea de a alege ce va fi afișat în cealaltă prezentare.

 

– De asemenea, este posibil ca una dintre prezentările secundare de pe ecran să fie un apel video. Acest lucru este posibil cu Tap View, care are loc printr-o atingere a smartphone-ului compatibil de pe partea laterală a televizorului. Compatibil cu smartphone-urile Galaxy Z Flip and Fold, Galaxy S8 și mai sus, Galaxy Note 8 și mai sus, Galaxy A6 + și mai sus, Galaxy J8 și mai sus, Galaxy Tab S3 și mai sus, Galaxy Tab A 8.0 (2017 și mai sus) Galaxy Tab A 10.1 (2016 și versiuni ulterioare) cu sistem Android de la versiunea 8.1 și pentru aplicația SmartThings de la versiunea 1.7.47

 

– Pentru a schimba dimensiunea unuia dintre ecrane, selectați conținutul cu butonul „selectați” și alegeți opțiunea de dimensiune presetată dorită sau funcția „Imagine în imagine” – cu care ecranul este doar într-un colț mai mic.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro