Colorează-ţi toamnă! Flori de sezon, la preţ corect, la Depozitul de flori şi plante ornamentale ECOALPIFLORA

Crizantema este una dintre cele mai frumoase plante de toamnă, numele ei în latină fiind ‘’Chrysanthemum’’ ceea ce înseamnă floare de aur. Crizantemele sunt foarte populare datorită culorilor vii şi a speranţei ridicate de viaţă. Crizantemele pot cu succes să ne înfrumuseţeze curţile, apartamentele sau putem să le păstrăm o perioadă îndelungată în ghiveci,  avînd astfel parte de compania lor cât mai mult timp.

Depozitul de Flori şi Plante Ornamentale ECOALPIFLORA de pe Bulevardul Eroilor din municipiul Târgovişte (între Halta Teiş şi Autogară), comercializăză crizanteme în ghiveci (60 cm), la numai 15 lei.

depozitului-de-flori-si-plante-ornamentale-ecoalpiflora-targoviste-4

Alături de crizanteme, în Depozitul de Flori şi Plante Ornamentale ECOALPIFLORA are şi o variată paletă de Cyclamen, denumita de alte popoare si “Violeta Alpilor”, e una din delicatele flori care emana veselie si buna dispozitie in orice colt al gradinii, al terasei sau al locuintei. Preţul de vânzare este de numai 10 lei.
depozitului-de-flori-si-plante-ornamentale-ecoalpiflora-targoviste-2
Cei care îşi pregătesc grădinile pentru primăvară au la dispoziţie şi căpşuni – 2 lei ghiveciul.
depozitului-de-flori-si-plante-ornamentale-ecoalpiflora-targoviste-1
Depozitului de Flori şi Plante Ornamentale ECOALPIFLORA de pe Bulevardul Eroilor oferă şi consultanţă pentru amenajarea grădinii sau a spaţiilor verzi, cu sau fară instalaţie de irigare.
Tot în Depozitului de Flori şi Plante Ornamentale ECOALPIFLORA de pe Bulevardul Eroilor puteţi găsi arbuşti ornamentali, conifere, gazon sau flori de sezon în ghiveci la preţuri corecte.
DEPOZITUL DE FLORI ŞI PLANTE ORNAMENTALE ECOALPIFLORA, ÎNTRE HALTA TEIŞ ŞI AUTOGARĂ, TELEFON 0730 422 047, FACEBOOK ECOALPIFLORA .
depozitului-de-flori-si-plante-ornamentale-ecoalpiflora-targoviste-3  depozitului-de-flori-si-plante-ornamentale-ecoalpiflora-targoviste-6

Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro