Bmes dispune de echipamente industriale pentru dotarea cu motoare electrice și ventilatoare

Distribuie:

Mai toate domeniile de activitate au un spate o logistică complexă. Vorbim despre depozitare, despre circuitul unor stocuri impresionant de mari. Așa au ajuns să fie tot mai cerute echipamente fiabile de tip ventilatoare industriale și motoarele electrice. Sunt dotări ce îmbunătățesc condițiile de păstrare sau de rulare a tipurilor de bunuri, de marfă, ceea ce permite randament mai mare, implicit profit mai mare.

Din rândul comercianților de nișă se remarcă Bmes. Vorbim despre o gama variata de trifazate de la Bmes și de ventilatoare de asemenea variate, comenzi ce pot fi și personalizate, pentru o mai bună potrivire a unui echipament de acest gen într-un domeniu anume.

Motoarele electrice comandate de la Bmes

Pentru cei interesați, în catalogul de produse de la Bmes sunt regăsite motoarele electrice monofazate și trifazate, cu 2 turații, cu frână, antiex, de curent continuu și o clasă a celor speciale. Aici vorbim despre cele cu rotor în scurtcircuit sau bobinat.

Interesant este că nu doar comercializarea în sine a acestor motoare este activitatea celor de la Bmes. Anii de experiență de când activează pe această nișă a făcut posibilă și modificarea diverselor motoare electrice, pentru ca acestea să răspundă mai bine nevoilor. Există o serie de caracteristici opționale întâlnite la motoarele comercializate aici: pot fi așadar solicitate protecții ridicate la anumiți factori precum umiditatea mai ridicată, la praf sau având clasă de izolație H.

Motoarele pot fi modificate pentru a rezista mai bine la temperaturi extreme sau pentru a fi mai compacte, pentru a avea dimensiuni speciale de flansă ori ax. Totodată și prețurile vor fi astfel mai variate și nu standard. Totuși activitatea în care motoarele cu pricina vor deservi vor cunoaște timpi îmbunătățiți, randament mai bun.

Gama de ventilatoare de la Bmes

Ventilatoarele industriale sunt o necesitate pentru a menține sub control temperaturile, umiditatea, condițiile mediului fie de muncă, fie de stocare a mărfurilor. Lipsa acestora poate atrage pierderi. Așadar atunci când se impune o astfel de investiție, alegerea va fi una despre calitatea echipamentelor și randamentul lor pe termen lung.

Bmes dispune de ventilatoare de perete și cele de tubulatură de asemenea. Producătorul în cauză precizează că astfel de ventilatoare pot menține temperaturile ambientale controlate între -20 și 60 sau opțional pot funcționa până la 80˚. Au o construcție robustă și o durata lungă de viață, cu protecție la praf și umiditate și în varianta standard includ și plasă de protecție.

Aceste echipamente pot de asemenea să sufere modificări în funcție de preferințele și necesitatea fiecăruia.

Comanda pentru oricare din acestea va fi realizată după cerințe tehnice specifice. În completare, Bmes oferă asistență profesională, servicii de reparații și bobinaj de asemenea, precum și o gamă diversă de piese de schimb, originale. Asta în cazul în care se impun ceva reparații și nu înlocuiri de motoare, serviciile de acest gen ar putea fi de mare ajutor.

Orice echipament de acest gen va primi automat și garanție. Oferta acestui producător autohton o regăsim în cadrul paginii oficiale, bmes.ro.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro